Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στο Μπέρμιγχαμ

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στο Μπέρμιγχαμ

Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές περιλαμβάνει η δεύτερη ημέρα του 17ου παγκοσμίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου σήμερα στο Μπέρμιγχαμ.

Οι Μαρία Μπελιμπασάκη (400μ), Ελισάβετ Πεσιρίδου (60μ εμπόδια), Ραφαέλα Σπανουδάκη (60μ) μετέχουν στις προκριματικές σειρές των αγωνισμάτων τους, ενώ ο Μίλτος Τεντόγλου (μήκος) θα πάρει μέρος στον πρώτο τελικό με ελληνικό ενδιαφέρον.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 3 τελικούς σε μήκος και σφαιροβολία ανδρών και 60μ γυναικών, ενώ ολοκληρώνεται και το πένταθλο. 

Στον τελικό του μήκους ανδρών (21.35), ο Τεντόγλου προέρχεται από καλή σεζόν, αφού πέτυχε δύο φορές ατομικό ρεκόρ, με αποκορύφωμα το 7.95μ στο Μετζ της Γαλλίας. Στον τελικό θα πάρουν μέρος 15 αθλητές και μετά τις τρεις πρώτες προσπάθειες θα συνεχίσουν οι οχτώ καλύτεροι, οι οποίοι στη συνέχεια θα κάνουν δύο ακόμη άλματα. Οι τελικοί νικητές θα προκύψουν από τους τέσσερις καλύτερους, που θα είναι και οι μόνοι που θα κάνουν και έκτο άλμα.

Ο Τεντόγλου διαθέτει τη δυναμική να φτάσει αρκετά ψηλά στον αγώνα, αρκεί να κινηθεί στα αγωνιστικά του επίπεδα κι αν είναι δυνατό να τα ξεπεράσει.

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/323631-Tesseris-ellenikes-symmetoches-sto-Mpermigcham ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...