Τέσσερις στρατιώτες και δύο αστυνομικοί νεκροί από επιθέσεις στο Πακιστάν

Τέσσερις στρατιώτες και δύο αστυνομικοί νεκροί από επιθέσεις στο Πακιστάν

Πακιστάν
Τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν σε επίθεση βομβιστή-καμικάζι που σημειώθηκε την Τετάρτη στην Κουέτα, στο νοτιοδυτικό Πακιστάν, ενώ δύο αστυνομικοί έπεσαν νεκροί από σφαίρες σε άλλη επίθεση στην πόλη, όπως δήλωσαν εκπρόσωποι του στρατού και της αστυνομίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο των ένοπλων δυνάμεων, τέσσερις στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι δύο τραυματίστηκαν όταν καμικάζι πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος σε σημείο ελέγχου στην περιφέρεια της πόλης. Στη δεύτερη επίθεση, άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον αυτοκινήτου της αστυνομίας σκοτώνοντας δύο στελέχη της που επέβαιναν σε αυτό, όπως ανέφερε αξιωματικός της πακιστανικής αστυνομίας.

Η Κουέτα είναι πρωτεύουσα της επαρχίας Μπαλουτσιστάν, η οποία γειτονεύει με το Αφγανιστάν. Ο στρατός και η αστυνομία συγκρούονται σε αυτή την επαρχία με τζιχαντιστές, αλλά και με μέλη διάφορων αυτονομιστικών ένοπλων οργανώσεων εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/323433-Tesseris-stratiotes-kai-dyo-astynomikoi-nekroi-apo-epitheseis-sto-Pakistan ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...