Τί ψάχνουν οι χρήστες του ίντερνετ στο Google

Τρίτη 14/06/2016 – 19:28Στοιχεία για το τί ψάχνουν οι χρήστες του ίντερνετ στο Google, έδωσε στη δημοσιότητα η Γιόνκα Μπρουνίνι, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Η λέξη για την οποία γίνονται οι περισσότερες αναζητήσεις στη μηχανή της Google, από τη Συρία, είναι η «Γερμανία». Ο λόγος; Πρόκειται για τη χώρα στην οποία επιθυμούν να εγκατασταθούν οι περισσότεροι από τους πρόσφυγες, με τη Γερμανία να έχει υποδεχθεί πάνω από 1 εκατ. πέρυσι.
Η Μπρουνίνι μιλούσε στη Διεθνή Σύνοδο των πιο ισχυρών γυναικών του Fortune. Και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που αποκάλυψε για τον υπόλοιπο κόσμο, για τις αναζητήσεις στην Google. Γιατί η αγαπημένη αναζήτηση του πλανήτη είναι για τον Λαμάρ Οντομ, όπως είπε η Μπρουνίνι σύμφωνα με το Politico.
Πρόκειται για τον πρώην μπασκετμπολίστα και σταρ ριάλιτι, ο οποίος απασχόλησε τα ΜΜΕ πρόσφατα, με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε η οποία είχε όμως… ροζ αποχρώσεις.
Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Οντομ- πρών σύζυγος της Κλόι Καρντάσιαν- βρέθηκε λιπόθυμος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα και για ημέρες έμεινε σε κώμα, καθώς είχε υποστεί διαδοχικά εγκεφαλικά επεισόδια και τα νεφρά του είχαν «καταρρεύσει».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...