Ταμείο εδώ και τώρα! Προτάσεις από Premier League, Super League και Τουρκία!

Καιρό έχουμε να χαμογελάσουμε στοιχηματικά με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Εχθές μπορεί εύκολα να πιάσαμε το διπλό της Ντόρτμουντ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ με 0-3, όπως και τον άσο της Χέρτα απέναντι στη Στουτγκάρδη με 2-0, αλλά στη πεντάδα που είχαμε προτείνει δε μπήκαν τα πολλά γκόλ στην αναμέτρηση Αμβούργο – Άουγκσμπουργκ (1-0) , η απίστευτη Άρσεναλ ηττήθηκε απ’τη Στόουκ με 1-0, σ’ένα θεωρητικά εύκολο διπλό για την ποιότητα και την κλάση των κανονιέρηδων, το οποίο και χάσαμε. Τέλος για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Αστέρας έδειξε ανέτοιμος απέναντι στον ΠΑΣ, και παρ’όλο που ήταν φαβορί, ηττήθηκε στην έδρα του με 1-2 απ’την εξαιρετική ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Κακή η επιλογή μας να επιλέξουμε τον άσο.

Σήμερα ξεκινάμε με Αγγλία με τη 2η αγωνιστική καθώς υπάρχει το μεγάλο λονδρέζικο ντέρμπι. Η Τότεναμ φιλοξενεί τη Τσέλσι με σκοπό να κάνει το 2 στα 2 απέναντι σε μία Τσέλσι που δε ξεκίνησε καθόλου καλά με την ήττα-σόκ την 1η αγωνιστική στο Στάνφορντ Μπρίτζ από τη Μπέρνλι με 2-3. Η  Τότεναμ είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Νιούκαστλ με 2-0. Το μομέντουμ είναι υπέρ της Τότεναμ. Θα προτείνουμε τον άσο σ’ένα ντέρμπι όμως που όλα μπορούν να συμβούν!

Σε άλλο παιχνίδι της Πρέμιερ Λίγκ η Χάντερσφιλντ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ. Θεωρούμε οτι το under 2,5 είναι εφικτό σημείο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, μιας και οι δύο ομάδες δε σκοράρουν εύκολα.

Για τη Σούπερ Λίγκ ο Πανιώνιος που δοκιμάζεται στην Κέρκυρα έχει τον πρώτο λόγο με το διπλό να προσφέρεται στο 2.00

Ο Παναθηναικός παρά την καταπληκτική εμφάνιση μεσοβδόμαδα απέναντι στη Μπιλμπάο έφυγε πικραμένος με την ήττα χάρη στο διάστημα των 5 λεπτών που κατέρρευσε. Φέτος έχει ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα και η νίκη σήμερα είναι μονόδρομος θέλοντας να δείξει με το καλημέρα τα δόντια του, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να προσδίδει και θέαμα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Τέλος για το πρωτάθλημα της Τουρκίας προτείνουμε τον άσο στην αναμέτρηση Φενέρμπαχτσε – Τράμπζονσπορ με 1.75 απόδοση. Η έδρα και η ποιότητα της Φενέρ θα κάνουν τη διαφορά!

Συνεπώς :

1716)
Χάντερσφιλντ – Νιούκαστλ (Under 2.5) 1.60

1744)
Τότεναμ – Τσέλσι (1)
1.95

1722)
Kέρκυρα – Πανιώνιος (2) 2.00

1790)
Πλατανιάς – Παναθηναικός (2) 1.85

1801) Φενέρμπαχτσε – Τράμπζονσπορ (1) 1.75

 

Καλή σας επιτυχία!!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...