Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις που επιτέθηκαν στον Γ. Κουμουτσάκο

Ταυτοποιήθηκαν οι τέσσερις που επιτέθηκαν στον Γ. Κουμουτσάκο

Οι δράστες της απρόκλητης επίθεσης εναντίον του βουλευτής της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου είναι γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ με τους δύο να είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.

Εκτός από τους δύο χρυσαυγίτες έχουν ταυτοποιηθεί και οι άλλοι δύο δράστες και πλέον είναι θέμα χρόνου να εντοπιστούν από τους αστυνομικούς, κάτι που επεσήμανε και ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.

Σύμφωνα πληροφορίες, η ομάδα της ΧΑ ξεκίνησε από πέντε λεωφορεία από τη Δυτική Αττική στην πλατεία Συντάγματος. Ανάμεσα τους και το άτομο που φέρεται να πρωταγωνιστεί στον ξυλοδαρμό του κ. Κουμουτσάκου γρονθοκοπώντας τον. Το άτομο αυτό έχει το προσωνύμιο «γυμναστής».

Πάντως δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν λόγο για ολιγωρία από την πλευρά της αστυνομίας, αφού οι γροθιές που δέχθηκε ο βουλευτής της ΝΔ σημειώθηκαν μπροστά στα μάτια αστυνομικών των ΜΑΤ, οι οποίοι μάλιστα είδαν τους δράστες, αλλά δεν προχώρησαν σε καμία σύλληψη.
Από την πλευρά της πάντως η αστυνομία απάντησε στις επικρίσεις με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ:

«Οι αρμόδιες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής έχουν ήδη επιληφθεί και διερευνούν το περιστατικό βιαιοπραγίας σε βάρος βουλευτών, που έλαβε χώρα σήμερα το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες.

»Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο ενήργησαν άμεσα με πρωταρχικό μέλημα να προφυλάξουν τη σωματική ακεραιότητα των βουλευτών και λοιπών ατόμων που ηταν εκει γραφει το iefimeeida.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...