Τα ΚΕΠ στους χάρτες της Google

Τα ΚΕΠ στους χάρτες της Google
Για τις δυνατότητες που μπορούν να παράσχουν στα ΚΕΠ τα εργαλεία της Google, για την πιο αποτελεσματική τους επικοινωνία με τους πολίτες, ενημερώθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Κοινότητας των προγραμματιστών της Google στην 79η ΔΕΘ.
Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Google maps και δήλωσε ότι θα εξετάσει άμεσα την ενσωμάτωση των ΚΕΠ στους χάρτες.

Σύμφωνα με το υπουργείο, εντός του Οκτωβρίου θα μπορεί ο ενδιαφερόμενος πολίτης να υποβάλει στα ΚΕΠ ηλεκτρονική αίτηση για την χορήγηση σύνταξης ΙΚΑ και να πληροφορείται για την πορεία εξέλιξης της αίτησης του, ενώ σύντομα τα ΚΕΠ θα χορηγούν το σύνολο των βεβαιώσεων του ΟΑΕΔ.

Επίσης, τους επόμενους μήνες θα προστεθούν πολλές ακόμη υπηρεσίες, κάνοντας την εξυπηρέτηση των πολιτών ακόμη πιο αποτελεσματική, γρήγορη και φιλική.

Οι Έλληνες κατοίκοι εξωτερικού θα μπορούν εντός των προσεχών εβδομάδων να εξυπηρετούνται στα προξενεία, όπως θα εξυπηρετούντο σε ένα από τα 1.060 ΚΕΠ που υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...