Τα αγκάθια του Παναθηναϊκού – Η εφορία του Ταυλαρίδη και το χρέος προς τα αδέρφια Βλαχοδήμου

Τα αγκάθια του Παναθηναϊκού – Η εφορία του Ταυλαρίδη και το χρέος προς τα αδέρφια Βλαχοδήμου

Συνεχίστηκαν οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Στάθη Ταυλαρίδη, με την πλευρά του παίκτη να έχει δεχθεί την πρόταση αποπληρωμής των οφειλών που του πρότειναν οι «πράσινοι» και αφορά 10.000 τώρα, 10.000 μετά το ματς με την Λάρισα (16/10) και 20.000 ευρώ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (28/10).

Αυτό που μένει να λυθεί είναι το θέμα της εφορίας. Ο Ταυλαρίδης έχει ξεκαθαρίσει από την πλευρά του πως θέλει τις 70.000 που έδωσε ο ίδιος στην εφορία διαφορετικά δεν θα αποσύρει την προσφυγή και οι άνθρωποι που έχουν απομείνει στη διοίκηση του τριφυλλιού θα προσπαθήσουν να βρουν τη λύση μέχρι την τελευταία στιγμή, καθώς ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.

Στο μεταξύ, συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είχαν χθες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένες εκκρεμότητες και να προχωρήσει η μεταγραφή του ταλαντούχου τερματοφύλακα στην Μπενφίκα και το τριφύλλι να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ.

Όπως αναφέρεται στον αθλητικό Τύπο οι εκπρόσωποι του Βλαχοδήμου ζητάνε τις οφειλές που υπάρχουν προς τον Οδυσσέα αλλά και τον αδερφό του Παναγιώτη, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στη Νιμ.

Πηγή:Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/304673-Ta-agkathia-toy-Panathenaikoy-E-ephoria-toy-Taylaride-kai-to-chreos-pros-ta-aderphia-Blachodemoy ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...