Τα δάκρυα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας για την καταστροφή στη Μεσσήνη

Τα δάκρυα του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας για την καταστροφή στη Μεσσήνη
«Οι κάτοικοι που περίμεναν να μαζέψουν σε λίγες μέρες σύκα ή σε λίγο να μαζέψουν ελιές και επλήγησαν θα αποζημιωθούν στο ακέραιο», τόνισε συγκινημένος ο κ. Λαμπρόπουλος
Η μεγάλη πυρκαγιά στη Μεσσήνη που έκαψε περισσότερα από 2.000 στρέμματα, απείλησε οικισμούς και ανάγκασε πολλές οικογένεις να αφήσουν τα σπίτια τους υπό τον κίνδυνο της ζωής τους, δεν άφησε ασυγκίνητο και τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννη Λαμπρόπουλο.

Ο κ. Λαμπρόπουλος που κατάγεται από την περιοχή βρέθηκε αμέσως στο σημείο για να δώσει συγχαρητήρια στις πυροσβεστικές δυνάμεις για το έργο τους και να συμπαρασταθεί στους κατοίκους της περιοχής. Η τεράστια ζημιά προκάλεσε τη συναισθηματική κατάρρευση του υφυπουργού την ώρα που μιλούσε στους δημοσιογράφους.

Όπως τόνισε, «κάποιος ασυνείδητος αποπειράθηκε να καταστρέψει την περιοχή μας. Αυτό το όμορφο μέρος της Μεσσήνης μας. Θέλω να διαβεβαιώσω τους κατοίκους της περιοχής που έχουν πληγεί, που περίμεναν σε λίγες μέρες να μαζέψουν σύκα ή σε λίγο να μαζέψουν ελιές, ότι το κράτος θα είναι κοντά τους. Θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να αποζημιωθούν στο ακέραιο».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...