Τα δίνει όλα για Μολέντο ο Ολυμπιακός

Τα δίνει όλα για Μολέντο ο Ολυμπιακός

Ο Ροντρίγκο Μολέντο αποτελεί τον «Νο1» στόχο του Ολυμπιακού, προκειμένου να αποτελέσει τον ηγέτη της «ερυθρόλευκης» άμυνας την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα οι Πειραιώτες δείχνουν έτοιμοι να ξεκινήσουν μία πολύ σοβαρή και μεγάλη προσπάθεια, για να φέρουν πίσω στην Ελλάδα τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Πάντως οι δυσκολίες είναι αρκετές, λόγω του γεγονότος ότι ο 31χρονος άσος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατος μέλος της Ιντερνασιονάλ, η οποία παρουσιάζεται διατεθειμένη να ζητήσει αρκετά εκατομμύρια για την παραχώρησή του (ενώ τον πήρε με 250.000 ευρώ από τον Παναθηναϊκό πριν από μερικούς μήνες).

Από εκεί και πέρα, υπάρχει φημολογία πως οι «πράσινοι» έχουν υπογράψει οψιόν με το βραζιλιάνικο σύλλογο που προβλέπει 2 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που πάρει μεταγραφή για άλλη ελληνική ομάδα.

Να τονιστεί πως η Ιντερνασιονάλ σήμερα τα ξημερώματα παίζει με την Σαπεκοένσε για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Μολέντο να έχει μόλις 5 βαθμούς στις πέντε αγωνιστικές και να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Πηγή : filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/332468-Ta-dinei-ola-gia-Molento-o-Olympiakos ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...