Τα είπε με Φινκ και άλλον έναν ο Μπάγεβιτς

Τα είπε με Φινκ και άλλον έναν ο Μπάγεβιτς

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τρίτη 24/05/2016 – 19:11

Τα είπε με Φινκ και άλλον έναν ο Μπάγεβιτς

O Ντούσαν Μπάγεβιτς βρίσκεται από το πρωί στην Γερμανία, με στόχο να κάνει προσωπικές επαφές με προπονητές που βρίσκονται στην λίστα της ΑΕΚ. Ένας εξ αυτών είναι ο Τόρστεν Φινκ. Οι νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση του εκτελεστικού διευθυντή της Ένωσης με τον προπονητή της Αούστρια πραγματοποιήθηκε και μάλιστα σε καλό κλίμα, με τους δύο άνδρες να συζητούν για αρκετή ώρα το πρότζεκτ της ομάδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάγεβιτς συναντήθηκε από κοντά με ακόμη έναν τεχνικό από την κεντρική Ευρώπη που βρίσκεται στα υπόψιν της ΑΕΚ, χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Οι επαφές του Ντούσκο στην Γερμανία ολοκληρώθηκαν με αυτές τις δύο συναντήσεις και απόψε αργά το βράδυ αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα.

Τις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα βάλουν κάτω και ακόμη 2-3 περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα τους (εκτός των γνωστών), χωρίς να αποκλείεται να γίνει και με κάποιον εξ αυτών συνάντηση, και από την επόμενη εβδομάδα όλα δείχνουν ότι οι ιθύνοντες της ομάδας θα πάρουν την τελική τους απόφαση.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...