Τα ζώδια της Κυριακής 23 Νοεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 23 Νοεμβρίου
Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.
Κριός
Πολύ σημαντική είναι αυτή η Νέα Σελήνη για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, δημιουργώντας νέα, πολύ σημαντικά δεδομένα για αυτή την περίοδο. Θέματα ταξιδιών, σπουδών και νομικών υποθέσεων ευνοούνται τώρα κατά τον καλύτερο τρόπο! Προσπαθήστε, λοιπόν, τώρα να κάνετε νέα προγράμματα για την ζωή σας, τα οποία είναι πολύ σημαντικά. Βέβαια, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 7-8 Απριλίου αντιμετωπίζετε πίεση από τα επαγγελματικά σας θέματα. Τα οικονομικά, αλλά κυρίως τα οικογενειακά σας θέματα, δεν παύουν να σας πιέζουν, κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο. Φροντίστε τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Οι Κριοί που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-12 Απριλίου βρίσκεστε σε μια ευχάριστη περίοδο, στην διάρκεια της οποίας θα έχετε νέες γνωριμίες, αλλά και νέα, σημαντικά δεδομένα στην ζωή σας.

Ταύρος
Αν και κάποια θέματα σχέσεων εξακολουθούν να απασχολούν και να φορτίζουν εσάς τους Ταύρους των τελευταίων ημερών, η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο, πολύ σημαντικό ξεκίνημα στον οικονομικό τομέα. Τώρα σας απασχολούν ιδιαίτερα θέματα οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά, ακόμη και η πληρωμή ή η είσπραξη διατροφής.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους, ειδικά των πρώτων ημερών, η Νέα Σελήνη είναι ιδιαίτερα σημαντική! Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας παίρνουν μια νέα τροπή, ενώ θα έχετε και νέες, πολύ σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο χώρος της εργασίας σας αλλά και τα οικονομικά σας θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Για σας τους Διδύμους που έχετε γεννηθεί γύρω στις 10-13 Ιουνίου φαίνεται να αλλάζουν τα πράγματα στην καθημερινή σας ζωή.

Καρκίνος
Η Νέα Σελήνη μιλά για ένα νέο, πολύ σημαντικό ξεκίνημα στον εργασιακό σας χώρο, το οποίο θα επιτρέψει σε εσάς τους Καρκίνους να κάνετε μια νέα αρχή. Τα παιδιά και η συναισθηματική σας ζωή, γενικότερα, εξακολουθούν να σας απασχολούν. Οι Καρκίνοι που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουλίου θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο προκαλεί κρυολογήματα και μικροατυχήματα, ενώ η ένταση με τον σύντροφό σας δεν λείπει.

Λέων
Για σας τους Λέοντες, ειδικά των πρώτων ημερών, το γεγονός ότι ο Ήλιος (κυβερνήτη σας) αφήνει επιτέλους το ζώδιο του Σκορπιού και περνά σε αυτό του Τοξότη, είναι μια χαρούμενη έκβαση! Νέα δεδομένα υπάρχουν για σας, ενώ αυτό το διάστημα πρωταγωνιστούν θέματα των παιδιών, ο έρωτας, η δράση και η δημιουργικότητα. Τα οικογενειακά σας θέματα εξακολουθούν να σας απασχολούν. Προωθήστε τώρα σημαντικά θέματα της εργασίας σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας αποφύγετε να εμπλακείτε με νομικά, διαδικαστικά θέματα, αλλά προσέξτε και μια δόση υπεραισιοδοξίας, η οποία σας οδηγεί σε λαθεμένες εκτιμήσεις. Προσέχετε, επίσης, τα οικογενειακά σας θέματα όπως και τα νέα σχέδια που ίσως κάνετε. Είναι προτιμότερο να περιμένετε μέχρι τον Δεκέμβριο, που ο Κρόνος εγκαταλείπει αυτόν τον τομέα του χάρτη σας, για να οργανώσετε τότε νέα δεδομένα στην οικογενειακή σας ζωή ή σε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας.

Παρθένος
Για σας που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου, ειδικά αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας, η Νέα Σελήνη μιλά για σημαντικά οικογενειακά θέματα, τα οποία όμως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με προσοχή, ώστε να αποφύγετε τυχόν απογοητεύσεις. Είστε έτοιμοι για δράση, την οποία όμως θα πρέπει να περιορίσετε. Ξεκουραστείτε και ασχοληθείτε με την υγεία σας.

Ζυγός
Αυτή η Νέα Σελήνη είναι πολύ ευνοϊκή Σελήνη για σας τους Ζυγούς, η οποία δείχνει νέα ξεκινήματα, μετακομίσεις, μετακινήσεις, νέα και πολύ σημαντικά σχέδια, τα οποία θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές. Βρίσκεστε συνεχώς στον δρόμο, με την έννοια ότι δεν υπάρχει ρουτίνα στη ζωή σας. Ένα οικονομικό σας θέμα προωθείται. Τα οικογενειακά σας, βέβαια, εξακολουθούν να απασχολούν εσάς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, μετά τις 10 Οκτωβρίου δηλαδή.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, με τον Ήλιο να αφήνει το ζώδιό σας και να περνά στον Τοξότη, αυτό που σας απασχολεί είναι τα οικονομικά σας. Τώρα θα πρέπει όμως να κινηθείτε με προσοχή, να μην κάνετε λαθεμένες εκτιμήσεις. Τα νέα ξεκινήματα θα πρέπει να πατούν σε σταθερές βάσεις και όχι σε ουτοπικές. Με τον Ερμή όμως να βρίσκεται ακόμη στο ζώδιό σας, θα έχετε σημαντικές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές.f

Τοξότης
Εσείς οι Τοξότες, ειδικά των πρώτων ημερών, με τον Ήλιο να περνά στο δικό σας ζώδιο, αλλά και με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται επίσης στην ίδια θέση, μπορείτε τώρα να κάνετε ένα νέο και πολύ σημαντικό ξεκίνημα, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αρκεί βέβαια να έχετε κάνει σωστή επιλογή του δρόμου που θα ακολουθήσετε. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας κάνει γοητευτικούς, ενώ σας απαλλάσσει από το άγχος, αλλά και την διάθεση που είχατε να μείνετε μόνοι.

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη δημιουργεί την ανάγκη σε σας του Αιγόκερους να μείνετε για λίγο μόνοι, ενώ σε κάποιους από σας προκαλεί ένα αίσθημα μοναξιάς. Δεν αποκλείεται να έχετε τώρα κάποιες μυστικές επαφές και μυστικές συμφωνίες. Ίσως ακόμη να πρέπει να συμπαρασταθείτε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Πάντως, κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και ζητήστε από δυνατούς φίλους να σας βοηθήσουν. Ο Άρης επηρεάζει τώρα εσάς τους Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου (τους γεννημένους δηλαδή μετά τις 10 Ιανουαρίου), δηλώνοντας ότι θα μπορούσατε να πετύχετε τους στόχους σας, αλλά μέσω της δικής σας προσπάθειας.

Υδροχόος
Υδροχόοι μου, αυτή η Νέα Σελήνη είναι ιδανική για σας, καθώς σας φέρνει πιο κοντά σε φίλους, αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και στους συνεργάτες σας. Γενικά, η κοινωνική σας ζωή αλλάζει, ενώ κάποια επαγγελματικά θέματα, τα οποία σας απασχολούσαν αυτόν τον καιρό, σιγά σιγά καταλαγιάζουν. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Φεβρουαρίου θα πρέπει και την επόμενη εβδομάδα να προσέχετε ένα επαγγελματικό σας θέμα.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς των πρώτων ημερών, η Νέα Σελήνη είναι μεν πολύ σημαντική, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, καθώς ο Ποσειδώνας ίσως σας οδηγεί σε ουτοπικά μονοπάτια, σε μονοπάτια που δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθούν. Προσέχετε, λοιπόν, τις σημαντικές κινήσεις που πρέπει να κάνετε. Οι κινήσεις σας θα πρέπει να πατούν σε στέρεες βάσεις. Μην σας παρασύρει η ουτοπία. Αντίθετα, εσείς οι Ιχθύες του δευτέρου και πολύ περισσότερο του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε τώρα να σταθεροποιήσετε κάποια πολύ σημαντικά σας θέματα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...