Τα ζώδια της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια της Κυριακής 7 Δεκεμβρίου
Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.
Κριός
Αυτή η Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική για σας τους Κριούς, αν και φέρνει διλήμματα ανάμεσα στο τι καλείστε να κάνετε καθημερινά και στα μελλοντικά σχέδια που έχετε για ταξίδια, για σπουδές και για νομικές υποθέσεις. Οι φίλοι σας πάντως είναι κοντά σας. Η συναισθηματική σας ζωή εξακολουθεί να είναι πολύ καλή, προσπαθήστε λοιπόν να επωφεληθείτε. Μια αλλαγή περιμένει εσάς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Απριλίου.

Ταύρος
Εσάς τους Ταύρους τα οικονομικά είναι αυτά που σας απασχολούν τώρα, τόσο τα τρέχοντα οικονομικά σας, όσο και τα οικονομικά άλλων (συντρόφου, Εφορία, τράπεζες, ασφάλειες), όπως επίσης και η συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε πολλές συζητήσεις. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας έχετε να δώσετε μεγάλους αγώνες για ένα πολύ σημαντικό επαγγελματικό σας θέμα.

Δίδυμοι
Για σας τους Διδύμους, καθώς η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει το δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν εντάσεις στις σχέσεις σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Πολλά θα αλλάξουν γενικότερα στην προσωπική σας ζωή, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Ιουνίου. Ταξίδια, σπουδές, νομικές και διαδικαστικές υποθέσεις έρχονται τώρα στο προσκήνιο.

Καρκίνος
Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες δεν ευνοούνται για σας τους Καρκίνους αυτό το τριήμερο. Ενώ στον χώρο της δουλειάς σας θα υπάρξουν εξελίξεις, ίσως να παρουσιαστούν και κάποια ζητήματα που θα σας στεναχωρήσουν. Τώρα, είτε θα δώσετε αγώνες για τα οικονομικά σας, είτε κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε (πάνω και σε οικονομικά θέματα) θα φορτίσουν την ατμόσφαιρα. Ασχοληθείτε με κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, τα οποία ενδεχομένως έχουν την ανάγκη σας.

Λέων
Λέοντες μου, η Πανσέληνος αυτή δεν είναι δυσαρμονική ως προς το δικό σας ζώδιο, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που σας βάζουν σε διλήμματα, διλήμματα άλλοτε για τις υποχρεώσεις που έχετε προς κοντινά σας πρόσωπα και άλλοτε για τις υποχρεώσεις που έχετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Ο Άρης τώρα, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένταση σε σας που έχετε γεννηθεί 23-25 Ιουλίου. Αποφύγετε να συζητήσετε σε έντονο ύφος, παρά το γεγονός ότι αυτό το διάστημα πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν προς όφελός σας.

Παρθένος
Εσάς που ανήκετε στο ζώδιο της Παρθένου η Πανσέληνος αυτή σάς επηρεάζει άμεσα σε επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Κάποιες υποθέσεις που έχουν σχέση με την οικογένειά σας, με νεαρά πρόσωπα της οικογένειάς σας, ή με τα παιδιά σας φορτίζονται τώρα, ίσως και εξ αιτίας των οικονομικών. Προσέχετε και την υγεία σας.

Ζυγός
Η Πανσέληνος αυτή στους Διδύμους δεν είναι άσχημη για σας τους Ζυγούς. Μπορεί να κάνετε κάποια ταξίδια, μπορεί να δείτε κάποια φιλικά και αγαπημένα σας πρόσωπα. Επίσης, πολλά φαίνεται να αλλάζουν στην συναισθηματική σας ζωή. Ο Άρης έχει κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου, θέση ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Έτσι, γεμάτοι δύναμη ζωντάνια και δημιουργικότητα θα ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Προς το παρόν επηρεάζεστε εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Εσείς θα φτάσετε εύκολα σε σημαντικούς στόχους, αλλά αποφύγετε τις εντάσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός
Σκορπιοί μου, η Πανσέληνος αυτή σάς θυμίζει τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχετε σε οικονομικό επίπεδο. Επιπλέον, εσείς που έχετε γεννηθεί τον Οκτώβριο θα έχετε ένταση σε οικογενειακό επίπεδο. Οι μετακινήσεις και οι μετακομίσεις σάς ενοχλούν και σας φορτίζουν αυτή την περίοδο.

Τοξότης
Τοξότες μου, αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας! Ενώ γενικά βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, σήμερα μπορεί να έχετε σημαντικά διλήμματα. Όμως, εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 3-5 Δεκεμβρίου θα έχετε απρόσμενες αλλά και ιδιαίτερα σημαντικές ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα. Πολλές δραστηριότητες, πολλές ενασχολήσεις θα έχετε αυτό το διάστημα, αλλά και αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Αιγόκερως
Για σας τους Αιγόκερους, η Πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες μυστικές επαφές που έχετε, ή κάποια θέματα που έχουν σχέση με τον χώρο της δουλειάς σας. Υπάρχει ένας εκνευρισμός, γίνονται κάποιες κινήσεις τις οποίες δεν θέλετε να κοινολογήσετε, ενώ γενικότερα είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει πράγματι νέα δεδομένα στην ζωή σας.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι, καθώς αυτή η Πανσέληνος δεν είναι δυσαρμονική ως προς το ζώδιό σας, θα έρθετε πιο κοντά στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο αυτό το τριήμερο. Έχετε όμως και κοινωνικές υποχρεώσεις, οι οποίες σάς φορτίζουν. Ο Άρης στο ζώδιό σας σάς κάνει πιο δυναμικούς και έτοιμους να αντιμετωπίσετε οποιεσδήποτε καταστάσεις. Ωστόσο, οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα, αλλά αποφύγετε και τις εντάσεις.

Ιχθείς
Για σας τους Ιχθύς η Πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια κάποιες οικογενειακές και επαγγελματικές υποθέσεις, οι οποίες σάς φορτίζουν. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές, τόσο σε κοινωνικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα της οικογένειας σας. Για ένα οικονομικό σας θέμα έχετε άγχος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...