Τα ηλεκτρικά smart fortwo τώρα και στην Ελλάδα!

Τα ηλεκτρικά smart fortwo τώρα και στην Ελλάδα!
Διαθέσιμα είναι πλέον κα ιστη χώρα μας τα ηλεκτρικά smart fortwo electric drive, με την έκδοση coupe να κοστίζει 24.500 ευρώ και την cabrio εκδοχή του στα 27.650 ευρώ.
Το ηλεκτρικό μοτέρ του λιλιπούτειου μοντέλου έχει ισχύ 75 ίππων, ενώ η ροπή των 130 Nm είναι διαθέσιμη από πολύ χαμηλά.. Το smart electric drive έχει μία και μόνο σχέση για όλες τις ταχύτητες οδήγησης ενώ έχει πολύ καλές επιταχύνσεις και ρεπρίζ: 4,8 δλ. για το 0-60 χλμ./ώρα και 11,5 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα.

Η μπαταρία ιόντων λιθίου ισχύος 17,6 kWh στο smart fortwo electric drive αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από την Deutschen ACCUmotive, μία κοινοπραξία της Daimler AG και της Evonik Industries AG. Λειτουργεί άριστα σε ένα μεγάλο εύρος εξωτερικών θερμοκρασιών και διαθέτει υψηλή σταθερότητα κύκλων λειτουργίας, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επιπλέον, επιτρέπει τη μερική φόρτιση ανά πάσα στιγμή, διότι η μπαταρία ιόντων λιθίου δεν παρουσιάζει το φαινόμενο της μνήμης και, συνεπώς, δε χάνει την αυτονομία της. Ανάλογα με τον τρόπο οδήγησης, τις συνθήκες κυκλοφορίας και τα ενεργά κυκλώματα κατανάλωσης, όπως θέρμανση και κλιματισμός, η αυτονομία μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 145 χλμ.

Η φόρτιση του smart electric drive είναι πολύ απλή αφού ο ιδιοκτήτης του μπορεί εύκολα να βγάλει το καλώδιο φόρτισης από τον αποθηκευτικό χώρο και να το συνδέσει είτε με την οικιακή πρίζα του σπιτιού του, είτε σε κάποιο δημόσιο σταθμό φόρτισης.

Οι τιμές λιανικής του ηλεκτρικού smart είναι οι παρακάτω:

• smart fortwo coupe electric drive 55 kW (75hp): 24.500 ευρώ

• smart fortwo cabrio electric drive 55 kW (75hp): 27.650 ευρώ

Ο αγοραστής για την προμήθεια ενός smart electric drive θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ της αγοράς μετρητοίς, χρηματοδότησης και μίσθωσης οχήματος και μπαταρίας

Το smart electric drive διαθέτει διετή εργοστασιακή εγγύηση (οχήματος και μπαταρίας). Έχουν δημιουργηθεί τα συμβόλαια Συντήρησης Compact (βασικό πακέτο) & Excellent (full Service με αντικατάσταση της μπαταρίας σε περίπτωση που η απόδοσή της μειωθεί κάτω των 41,6Ah.)

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...