Τα μεγάλα ”αστέρια” του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος

Πριν από κάθε μεγάλη  διοργάνωση υπάρχουν πάντα τα βαριά ονόματα και οι παίκτες που ξεχωρίζουν με τις ικανότητές τους, με τη βαρύτητα του ονόματός τους, με την εμπειρία που κουβαλάνε και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν για ακόμα μια φορά. Πολλούς απ’αυτούς συναντάμε στο Euro της Γαλλίας άλλοι μεγαλύτεροι σε ηλικία, άλλοι μικρότεροι , αλλά πάνω απ’όλα ηγέτες!

Γαλλία :

O Πόλ Πογκμπά είναι το μεγάλο αστέρι των Γάλλων , o 23χρονος χαφ της Γιουβέντους με το ταλέντο του, την τρομερή του τεχνική κατάρτιση και τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες είναι βασικό στέλεχος της Γιουβέντους καθώς μέσα σε τέσσερα χρόνια με την μεγάλη κυρία έχει πραγματοποιήσει 124 εμφανίσεις και έχει πετύχει 28 γκόλ ενώ πάντα ήταν μεταγραφικός στόχος μεγάλων ομάδων όμως ο Πογκμπά παραμένει μέχρι και σήμερα στη Γιουβέντους. Με την Εθνική Γαλλίας έχει 30 συμμετοχές και 5 γκόλ και αναμφισβήτητα μπορεί να γίνει ο επόμενος μεγάλος ηγέτης των τρικολόρ.

Αγγλία :

Ο Γουέιν Ρούνει είναι ο αρχηγός των λιονταριών ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Αγγλίας σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους που απαρτίζουν το ρόστερ της Εθνικής. Στην Αγγλία στο φετινό Euro υπάρχει πολύ μεγάλο ταλέντο και πολλοί νέοι ποδοσφαιριστές και αν από σπόντα δεν πήγε ψηλά στο Μουντιάλ του 2014, σ’αυτό το Euro στοχεύει πολύ ψηλά. Ο Ρούνει είναι ο απόλυτος αρχηγός και με την εμπειρία του και την ικανότητά του μπορεί να οδηγήσει ψηλά τα λιοντάρια.

Γερμανία :

Tόμας Μίλερ ο ”φονιάς” των πάντσερ ήταν ο mvp στο Μουντιάλ της Βραζιλίας με τα γκόλ που σημείωσε αλλά και με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε είναι ο παίκτης λύρα εκατό για τους παγκόσμιους πρωταθλητές που στόχο έχουν ακόμα μία κατάκτηση. Ο 27χρονος επιθετικός της Μπάγερν που τα έχει κατακτήσει όλα με τους Βαυαρούς, σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο, ενώ ήταν ο δεύτερος σκόρερ της νασιονάλμανσαφτ στο περασμένο Μουντιάλ με πέντε γκόλ.

Ισπανία :

Aντρές Ινιέστα ο παίκτης σύμβολο της Μπαρτσελόνα ο πιο έμπειρος παίκτης της Ισπανίας μαζί με Κασίγιας και τον Ράμος,  δίδαξε σε όλους το τίκι τάκα και καθιέρωσε το απόλυτο στύλ ποδοσφαίρου σε Μπάρτσα και εθνική Ισπανίας. Η κάτοχος του τελευταίου Euro ευελπιστεί και φέτος να φτάσει πολύ ψηλά. Ο Ινιέστα είναι ο παίκτης-ηγέτης, ο ποδοσφαιριστής που έχει κατακτήσει τα πάντα!

Ιταλία :

Μπουφόν ξανά και ξανά! Ο τεράστιος Ιταλός τερματοφύλακας συμμετέχει σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση με την αγαπημένη του Ιταλία και όπως έχει δηλώσει θα κλείσει καριέρα το 2018 στο Μουντιάλ της Ρωσίας! Τεράστια φυσιογνωμία ο Τζίτζι Μπουφόν ακόμα και σήμερα στα 38 του, παραμένει ένας απ’τους καλύτερους γκολκίπερ παγκοσμίως, βασικός και αναντικατάστατος με τη Γιουβέντους, και ποιός δε θα ήθελε η Σκουάτρα Ατζούρα να φτάσει πολύ ψηλά μόνο και μόνο για τον Τζίτζι. Ο Μπουφόν μετράει 148 συμμετοχές με το εθνόσημο!

 

 

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στους υπόλοιπους αστέρες του EURO όπως με την εθνική Πορτογαλίας ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την εθνική Ουαλίας ο συμπαίκτης του στη Ρεάλ, Γκάρεθ Μπέιλ, ο Λεβαντόφσκι θα είναι ο πρωταγωνιστής της Πολωνίας, ο Μόντριτς της Κροατίας και φυσικά δεν ξεχνάμε τον μεγάλο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς που αναμένεται να μας χαρίσει μεγάλες ποδοσφαιρικές στιγμές με την εθνική Σουηδίας!

 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...