Τα ξίφη στους νέους αξιωματικούς Νοσηλευτικής έδωσε η Φώφη Γεννηματά (Φωτογραφίες)

Τα ξίφη στους νέους αξιωματικούς Νοσηλευτικής έδωσε η Φώφη Γεννηματά (Φωτογραφίες)
Παρουσία της αναπληρωτή Υπουργού η ορκωμοσία

Με 39 νέους αξιωματικούς – νοσηλευτές ενισχύθηκαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων μετά την ορκωμοσία των ισάριθμων νέων Ανθυπολοχαγών, Σημαιοφόρων και Ανθυποσμηναγών Νοσηλευτικής και την απονομή των ξιφών σε αυτούς, στη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) στο στρατόπεδο «Σακέττα Α’», στο Βύρωνα.

Στους νέους αξιωματικούς τα ξίφη επέδωσε η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Αμύνης Φώφη Γεννηματά, παρουσία των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά και ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χρίστου Μανωλά.
Συνολικώς φέτος από την Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής (ΣΑΝ) αποφοίτησαν 41 Αξιωματικοί Νοσηλευτές και Νοσηλεύτριες, οι οποίοι και αποτελούν την Τάξη του 2014 της Σχολής, από τους οποίους οι δύο είναι από την Ιορδανία. Η κατανομή τους στους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων έχει ως ακολούθως: Οι 22 στο Στρατό Ξηράς, πέντε στο Πολεμικό Ναυτικό και 12 στην Πολεμική Αεροπορία.

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...