Τα πιο έξυπνα tips για να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς καν να γυμναστείτε!

Τα πιο έξυπνα tips για να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς καν να γυμναστείτε!
Από σήμερα και για τις επόμενες 10 μέρες περίπου θα τρέχετε από σπίτι σε σπίτι και ομολογουμένως θα πέσετε με τα μούτρα στο φαγητό ( μη ξεγελιόμαστε). Μόλις τελειώσουν οι γιορτές, θα ξεκινήσει η γκρίνια. Πω πω πώς πάχυνα και όλα τα συναφή. Από την άλλη όμως είστε και εχθρός της γυμναστικής, αφού παρακαλάτε να γίνει ένα θαύμα παρά να πάτε στο γυμναστήριο. Δείτε, λοιπόν ,μερικά έξυπνα τρικ που θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς καν να το καταλάβετε.

Φτιάξτε το ντουλάπι των σνακ: Κακά τα ψέματα αν ανοίξετε το ψυγείο, σίγουρα δε θα προτιμήσετε κάτι υγιεινό και με λίγες θερμίδες. Για αυτό, τοποθετήστε μερικά διαιτητικά σνακ μέσα σε ένα ντουλάπι ή συρτάρι και κάθε φορά που είναι η ώρα τους… ανοίξτε το. Να θυμάστε πως το ίδιο πρέπει να κάνετε, όταν οι βραδινές λιγούρες σας χτυπάνε την πόρτα.

Γράψτε τα δικά σας…moto: Το γραφείο σας δε θα είναι γεμάτο μόνο από χρωματιστά χαρτάκια γεμάτα σημειώσεις και επαγγελματικά ραντεβού, αφού συχνά πυκνά θα το ανανεώνεται με αγαπημένα και αισιόδοξα γνωμικά. Προτιμήστε τα κατάλληλα λόγια, που θα σας ωθήσουν να πετύχετε το στόχο σας αυτό.

Επιβραβεύστε έξυπνα τον εαυτό σας: Το κατάλληλο κόλπο για να πετύχετε όχι έναν αλλά δύο στόχους σας. Από τη μία θέλετε να χάσετε μερικά περιττά κιλά και από την άλλη να πάτε σε 3 μήνες μία εκδρομή με τις φίλες σας. Τέλεια! Υποσχεθείτε στον εαυτό σας, πως θα ρίχνετε στον κουμπαρά σας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε 500γρ. που χάνετε. Και πιο αδύνατη και με έξτρα χαρτζιλίκι για την εκδρομή (ή τα ψώνια για την εκδρομή).

Πίνετε πολύ νερό: Όχι δε θα σας πούμε πάλι τα ίδια( ελπίζουμε να το έχετε καταλάβει πόσο απαραίτητο είναι). Απλά θα σας πούμε το κόλπο για να μην ξεχνάτε το μπουκάλι σας… γεμάτο. Χωρίστε το σε 4 μέρη και γράψτε μέχρι ποια ώρα πρέπει να το έχετε καταναλώσει. Έτσι δε θα ξεχνάτε ποτέ το… νεράκι σας.

Απασχολήστε τον εαυτό σας: Έρευνες έχουν αποδείξει πως οι ξαφνικές λιγούρες διαρκούν περίπου 10 λεπτά. Μην τις υπακούσετε και απλά βρείτε κάτι να κάνετε τα συγκεκριμένα αυτά λεπτά. Βάψτε τα νύχια σας, μιλήστε στο τηλέφωνο ή πολύ απλά χαζέψτε στα social media.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...