Τα πολλά πρόσωπα της Τζένιφερ Λόπεζ για το «Ain’t Your Mama» (βίντεο)

Τα πολλά πρόσωπα της Τζένιφερ Λόπεζ για το «Ain’t Your Mama» (βίντεο)

Κατηγορία

eri200
Παρασκευή 06/05/2016 – 20:31

lopez

Με μηνύματα για την ισότητα των δύο φύλων, κυρίως στο ζήτημα της άνισης εργασιακής αμοιβής που στις ΗΠΑ παρουσιάζει μεγάλες αποκλίσεις , κατακλύζεται το νέο βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ με τίτλο “Ain’t Your Mama”.

Στο βίντεο διάρκειας πέντε λεπτών, η 46χρονη Λατίνα σταρ αλλάζει συνεχώς ρόλους, φορώντας διαφορετικά κοστούμια που χαρακτηρίζουν τις τάσεις της μόδας το τελευταίο μισό του 20ου αιώνα. Με τις εναλλαγές των ρόλων, η Λόπεζ παρουσιάζει την πρόοδο που σημείωσαν οι κατακτήσεις των γυναικών, από την νοικοκυρά του ’50 που υπηρετούσε τον σύζυγό της, μέχρι την πλήρη απελευθέρωση των δεκαετιών του ’80 και ’90.

Η Λόπεζ ξεκινά το «ταξίδι» της από το 1950, ως ξανθιά σέξι νοικοκυρά που καθαρίζει και μαγειρεύει για τον σύζυγό της. Έπειτα μεταμορφώνεται σε γραμματέα της δεκαετίας του 1960, εμφανώς πιο απελευθερωμένη. Το 1970 «συναντά» τη Λόπεζ εργάτρια σε εργοστάσιο αναψυκτικών, το 1980 ως εκτελεστικό στέλεχος επιχείρησης και τέλος, το 1990 τη βρίσκει με σύγχρονα ρούχα στον δρόμο να διαλαλεί τα μηνύματά της όπως ένας πολιτικός.

jlo1

 

jlo2

 

jlo3

Πιο «δυνατό» σημείο του βίντεο είναι όταν η Λόπεζ «εισβάλει» στα νοικοκυριά των γυναικών μέσα από μία τηλεόραση, ενώ στο βάθος ακούγεται μία συζήτηση για την άνιση αμοιβή μεταξύ ανδρών και γυναικών.

jlo4

Η Τζένιφερ παίρνει τον λόγο μπροστά τις κάμερες και λέει: «Όλοι ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Μας θεωρούν δεδομένες. Έχουμε ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο πρόβλημα κυρίες μου».

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...