Τα 10 τρικ για να δείχνετε ψηλότερη από επαγγελματίες της μόδας (Εικόνες)

Κυριακή 24/07/2016 – 09:46

τακούνια

Ακόμα κι αν είστε από τις γυναίκες που δεν διαθέτουν το ανάστημα της Ζιζέλ και της Ούμα Θέρμαν, η μόδα και τα μικρά της μυστικά μπορούν να σας βοηθήσουν να δείχνετε ψηλότερη, ακόμα κι αν δεν φοράτε τακούνια. Δείτε λοιπόν τα 10 τρικ που προτείνουν επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη, εντυπωσιάζοντας τα πλήθη.

Μπλούζες με V λαιμόκοψη

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (2)

Αυτές οι μπλούζες και τα πουλόβερ κάνουν ολόκληρο το σώμα να δείχνει επιμηκυμένο και ψηλό. Σε αντίθεση με τα ζιβάγκο, που οπτικά «κόβουν» την σιλουέτα σας, ένα μπλουζάκι με V λαιμόκοψη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Ένα cowl neck shirt είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή, εάν το ύφασμα είναι αρκετά ελαφρύ και δεν κάνει τον λαιμό να δείχνει πιο βαρύς.

Μακρύ σκίσιμο

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (3)

Ένα σκίσιμο δείχνει ωραίο τόσο με ψηλοτάκουνα, όσο και με φλατ παπούτσια. Θυμηθείτε αυτόν τον απλό κανόνα: μια φούστα από ελαφρύ – λεπτό ύφασμα δείχνει υπέροχη με ένα μακρύ σκίσιμο, όμως όταν πρόκειται για ένα βαρύ ύφασμα θα πρέπει να είστε προσεκτική έτσι ώστε να μην παραμορφώσει την σιλουέτα σας. Δώστε λοιπόν προσοχή στις φούστες και τα φορέματα με πλαϊνά σκισίματα, επειδή ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και είναι πάντα στην μόδα.

Φαρδιά παντελόνια – Καμπάνες

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (4)

Αυτή η μέθοδος αξίζει να δοκιμαστεί τόσο από ψηλές, όσο και από κομψές «μικροσκοπικές» γυναίκες. Αυτού του είδους τα παντελόνια επιμηκύνουν με φανταστικό τρόπο τα πόδια σας και δείχνουν υπέροχα τόσο για ένα casual ντύσιμο, όσο και για την βραδινή σας εμφάνιση, εφόσον φορέσετε μια υπέροχη μπλούζα και αξεσουάρ για να ολοκληρώσετε το σύνολο. Αξίζει να σημειωθεί πως αν διαθέτετε μια λεπτή σιλουέτα, μπορείτε να φορέσετε τόσο τα παντελόνια που είναι φαρδιά σε όλο τους το μήκος, όσο και τις καμπάνες, ενώ αν είστε γεματούλα καλό θα είναι να προτιμήσετε τις καμπάνες.

Ψηλόμεσα παντελόνια

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (5)

Παρά το γεγονός ότι είναι πιο συνηθισμένα, τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια στην πραγματικότητα κάνουν την σιλουέτα σας να δείχνει πιο κοντή. Αν λοιπόν δεν θέλετε να χάσετε οπτικά μερικούς πόντους, θα πρέπει να επιλέξετε ένα ψηλόμεσο παντελόνι, σορτσάκι ή καπρι, έτσι ώστε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν μακρύτερα και το σώμα σας πιο επιμηκυμένο. Προσοχή όμως, αυτός ο κανόνας δεν ισχύει για τις φούστες.

Μακριές φούστες με crop tops

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (6)

Πρόκειται για ένα υπέροχο σύνολο για τις εξόδους σας. Οι μακριές φούστες και τα crop tops ταιριάζουν υπέροχα, κάνοντας την σιλουέτα σας πιο λεπτή και όμορφη. Να θυμάστε όμως πως πρέπει να είστε προσεκτική στην επιλογή υφάσματος για το συγκεκριμένο look. Τόσο τα ελαφριά – λεπτά, όσο και τα πιο βαριά υφάσματα είναι ότι πρέπει για τις βραδινές και casual εμφανίσεις σας, αλλά το λεπτό jersey ύφασμα μπορεί να καταστρέψει όλο σας το σύνολο.

Κάθετες ρίγες

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (7)

Οι κάθετες ρίγες, οι οποίες μπορούν να είναι διαφόρων χρωμάτων και πάχους, μπορούν να αποτελέσουν ένα απροσδόκητο όπλο για όποια θέλει να δείχνει ψηλότερη, αφού επιμηκύνουν τη σιλουέτα στο σύνολο της και οπτικά προσθέτουν μερικά εκατοστά ύψους. Να θυμάστε όμως ότι αυτό το μοτίβο έχει τους δικούς του κανόνες για το πώς να φορεθεί και αυτό που εννοούμε είναι πως δεν πρέπει να συνδυάζει περισσότερα από 2-3 χρώματα σε ένα ρούχο. Επίσης, οι ρίγες δείχνουν υπέροχες σε ένα βαρύ – χοντρό ύφασμα όταν πρόκειται για ένα σύνολο που θα φορεθεί στην δουλειά.

Ουδέτερο χρώμα παπουτσιών

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (8)

Φυσικά, τα ψηλοτάκουνα είναι η πιο προφανής επιλογή για εκείνες που θέλουν να δείχνουν ψηλότερη, αλλά τα τακούνια μπορεί να έχουν διαφορετικά στυλ και σχέδια. Τα βαριά παχιά παπούτσια σε ένα ζωηρό χρώμα θα τραβήξουν την προσοχή στο κάτω μέρος του σώματος, ενώ ένα ζευγάρι κομψά παστέλ τακούνια μπορεί να επιμηκύνει τα πόδια και να σας προσθέσει οπτικά ύψος. Να θυμάστε όμως ότι για το φθινόπωρο είναι καλύτερα να επιλέξετε ψηλές μπότες ή μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο, και όχι χαμηλές μπότες μέχρι την μέση της γάμπας, οι οποίες θα σας κάνουν να δείχνετε πιο κοντή.

Ολόσωμες φόρμες

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (9)

Μην φοβάστε να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα! Υπάρχουν σχέδια από ολόσωμες φόρμεςπου ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο, ανεξαρτήτως του αν είστε λεπτή ή με πλούσιες καμπύλες. Τα λεγόμενα και jumpsuits οπτικά ενοποιούν και επιμηκύνουν την σιλουέτα. Να θυμάστε όμως πως η κατάλληλη ολόσωμη φόρμα είναι αυτή που τραβάει την προσοχή στην μέση σας και όχι αυτή που τονίζει τους γοφούς σας.

Μίνι φούστες

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (10)

Μπορεί να φαίνεται πως μια μίνι φούστα κόβει την σιλουέτα, αλλά αν επιλέξετε την σωστή μπορεί να κάνετε θαύματα. Να θυμάστε όμως πως αν θέλετε να δείχνετε ψηλότερη, αποφύγετε τις εφαρμοστές φούστες και επιλέξτε μια πιο αέρινη. Οι ψηλόμεσες μίνι φούστες μπορούν επίσης να προσθέσουν μερικά εκατοστά στο ύψος σας, ανεξαρτήτως από το αν θα τα φορέσετε με ψηλά τακούνια ή sneakers.

Παπούτσια και παντελόνι στο ίδιο χρώμα

Τρικ από επαγγελματίες της μόδας για να δείχνετε ψηλότερη (11)

Αν φοράτε παντελόνι ή κολάν, είναι προτιμότερο να επιλέξετε το ίδιο ακριβώς χρώμα και για τα παπούτσια σας. Να θυμάστε πως τα λαμπερά κολάζ οπτικά χωρίζουν την σιλουέτα σε δυο μέρη, ενώ τα ματ κολάν και παντελόνια την επιμηκύνουν και την κάνουν να δείχνει ψηλότερη. Τα σκούρα παπούτσια ταιριάζουν υπέροχα με μαύρο κολάν και τα χρωματιστά παπούτσια θα δείχνουν υπέροχα με το αντίστοιχο χρώμα στο παντελόνι.

Πηγή: beautetinkyriaki

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...