Τζαμτζής: Να δεσμευτεί ξεκάθαρα η κυβέρνηση για τους ένστολους

Τζαμτζής: Να δεσμευτεί ξεκάθαρα η κυβέρνηση για τους ένστολους
Την Τετάρτη, ο βουλευτής της ΝΔ και τέσσερις ακόμα βουλευτές της ΝΔ, απείλησαν να καταψηφίσουν την τροπολογία για την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών λειτουργών εάν δε συμπεριληφθούν σε αυτή οι ένστολοι
Να λάβει ξεκάθαρη θέση για την αποκατάσταση των αμοιβών των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας κάλεσε την Πέμπτη την κυβέρνηση ο βουλευτής της ΝΔ, Ιορδάνης Τζαμτζής.

Την Τετάρτη, ο κ. Τζαμτζής και τέσσερις ακόμα βουλευτές της ΝΔ, απείλησαν να καταψηφίσουν την τροπολογία για την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών λειτουργών εάν δε συμπεριληφθούν σε αυτή οι ένστολοι.

Μιλώντας σήμερα στο Mega, ο βουλευτής κάλεσε την κυβέρνηση να δεσμευτεί ξεκάθαρα, πως θα προχωρήσει σε αντίστοιχη ρύθμιση όταν καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ που δικαιώνει ένοπλες δυνάμεις και σώματα ασφαλείας.

Ο κ. Τζαμτζής δήλωσε ότι ο ίδιος και τέσσερις συνάδελφοί του δεν έχουν πρόβλημα με την αποκατάσταση των αμοιβών των δικαστικών, αλλά θέλουν να γίνουν αντίστοιχες κινήσεις και για άλλους κλάδους που έχουν δικαιωθεί δικαστικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...