Τζανακόπουλος: Ο Κ. Μητσοτάκης συγχαίρει την ΕΛΑΣ, αλλά καταθέτει ερώτηση για την «ανομία»

Τζανακόπουλος: Ο Κ. Μητσοτάκης συγχαίρει την ΕΛΑΣ, αλλά καταθέτει ερώτηση για την «ανομία»

Τζανακόπουλος

“Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;”

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, σχολιάζει τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΛΑΣ, για τη σύλληψη του 29χρονου με τα τρομοδέματα.

«Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για ‘την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία’. Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;» σημειώνει ο Δ. Τζανακόπουλος.

Ο Κ. Μητσοτάκης επικοινώνησε νωρίτερα σήμερα με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωσταντίνο Τσουβάλα για να τον συγχαρεί για τη σύλληψη του 29χρονου, που φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «όταν η Ελληνική Αστυνομία αφήνεται να κάνει τη δουλειά της, εργάζεται με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, όταν αποτρέπεται βλέπουμε τα φαινόμενα στο δρόμο».

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/307474-Tzanakopoylos-O-K-Metsotakes-sygchairei-ten-ELAS-alla-katathetei-erotese-gia-ten-anomia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...