Τζούλια Ρόμπερτς: «Βραβείο Θάρρους» για τον αγώνα της κατά του AIDS

Τζούλια Ρόμπερτς: «Βραβείο Θάρρους» για τον αγώνα της κατά του AIDS

Με το βραβείο Θάρρους, στο γκαλά του AmfAR, τιμήθηκε η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς εις ένδειξη αναγνώρισης για τον αγώνα της στην καταπολέμηση της νόσου.

Το βραβείο της το έδωσε ο Τομ Χανκς στο 8ο ετήσιο γκαλά του AmfAR που πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες την Παρασκευή.

Η ηθοποιός, απευθύνθηκε στο κοινό που παρευρίσκονταν και είπε: «Αν είναι εντάξει, θα ήθελα να το θεωρήσω ως το πάρτι για τα 50α γενέθλιά μου, δύο εβδομάδες νωρίτερα», προσθέτοντας ότι: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που σας έχω όλους εδώ απόψε και που έχω τον αγαπημένο μου σύζυγο εδώ, ο οποίος είναι πραγματικά ο άνθρωπος που μου έμαθε τι σημαίνει να δίνεις. Είμαι μόνο μία ηθοποιός και προσπαθώ να κάνω τις σωστές επιλογές στη ζωή και στην τέχνη».

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν, όταν ο τραγουδιστής των Coldplay-Κρις Μάρτιν- τραγούδησε στην Τζούλια Ρόμπερτς το γνωστό κομμάτι του Ρόι Όρμπινσον «Pretty Woman» προς τιμήν της  ομώνυμης ταινίας του 1990, στην οποία πρωταγωνίστησε.

Στη διάρκεια του γκαλά διοργανώθηκε δημοπρασία έργων τέχνης, όμως το μεγαλύτερο ποσό (110.000 δολ.) συγκεντρώθηκε για τα εισιτήρια για γεύμα με τους Τζούλια Ρόμπερτς, Τομ Χανκς, Ματ Μπόνερ, Σον Πεν, Τζέιμς Κορντέν και Ράιαν Μέρφι.

Στο γκαλά, ξεχώρισαν με την παρουσία τους,  η Κέιτ Χάντσον με τη μητέρα της, Γκόλντι Χον, η Χάιντι Κλουμ, η Μέλανι Γκρίφιθ και η Φέργκι, που τραγούδησε για όσους είχαν προσκληθεί.

11

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/305836-Tzoylia-Romperts-Brabeio-THarroys-gia-ton-agona-tes-kata-toy-AIDS ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...