Τζούλια Ρόμπερτς: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που κρύβεται πίσω από το χαμόγελό της

Τετάρτη 25/05/2016 – 18:46roberts.mainΣοβαρά προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει η Τζούλια Ρόμπερτς όπως αποκαλύπτει το αμερικανικό περιοδικό «National Enquirer».
Επικαλούμενο αξιόπιστες πηγές, το σκανδαλοθηρικό περιοδικό υποστηρίζει ότι η 48χρονη χολιγουντιανή σταρ είναι τυφλή από το ένα μάτι, ενώ η υγεία της πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η πρωταγωνίστρια του «Pretty Woman» γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια η όραση της φθίνει.
«Γι΄αυτό και το τελευταίο διάστημα όλο και συχνότερα φοράει γυαλιά ηλίου. Είναι τόσο κακή η όραση της, που δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί» αναφέρει πηγή στο περιοδικό, προσθέτοντας πως όταν οι αστυνομικοί την σταματούν για τον τυπικό έλεγχο στον αυτοκινητόδρομο Pacific Coast (που βρίσκεται κοντά στο σπίτι της στο Μαλιμπού), την αφήνουν να φύγει απλά επειδή είναι διάσημη!
julia1
Μέσα σε όλα, η σταρ έχει να αντιμετωπίσει και την ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις».
julia2
Και δεν τελειώνει εδώ το δημοσίευμα, καθώς προσθέτει πως η Ρόμπερτς το 1980 ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα ενός επεισοδίου του «Miami Vice» στη Φλόριντα διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα (την οποία ξεπέρασε), αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το περιοδικό υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της, Ντάνι Μόντερ την έχει εγκαταλείψει εδώ και αρκετούς μήνες και διαμένει σε άλλη κατοικία, αφού η Τζούλια έχει γίνει ανυπόφορη λόγω των έντονων πόνων που νιώθει και της κατάθλιψης που έχει πάθει.
 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...