Την Παρασκευή πληρώνεται το ΚΕΑ

Την Παρασκευή πληρώνεται το ΚΕΑ

64 εκατ. σε 282,901 δικαιούχους!

Την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης),  όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου για όσες  αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με το υπουργείο θα δοθούν 64.430.449,43 ευρώ θα καταβληθεί σε 282.901 δικαιούχους και αφορά συνολικά 630.869 άτομα.

Τα ποσά θα μπουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν δηλωθεί και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου  μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Από το υπουργείο επισημαίνεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/306616-Ten-Paraskeye-pleronetai-to-KEA ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...