Την ανατροπή η Φλόγα, τα παράπονα ο ΠΑΟΚ

Σε ένα παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη η Φλόγα Παλαιομάνινας κέρδισε στα Καλύβια τον τοπικό ΠΑΟΚ με σκορ 3 – 2. Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Χρήστου Βασιλείου έφτασε τους 37 βαθμούς και παρέμεινε αήττητη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΟΚ έμεινε στους 14 βαθμούς.
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά “διαβασμένος” και αντιμετώπισε εξαιρετικά τη Φλόγα στο πρώτο ημίχρονο. Ο Κατερινόπουλος και οι αμυντικοί ενεργούσαν σωστά, ενώ όταν έβρισκαν οι γηπεδούχοι την ευκαιρία έβγαιναν μπροστά. Σε μία τέτοια φάση στο 27΄ ο Τασούλης κυνήγησε μια θεωρητικά χαμένη μπαλά, έκλεψε από τον Αντωνόπουλο που τον ανέτρεψε και ο παίκτης της Φλόγας είδε την κόκκινη κάρτα. Στην εκτέλεση του φάουλ του Τασούλη ο Βασιλόπουλος έδιωξε, αλλά ο Νταλαπέρας από κοντά με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 41΄ ο Τασούλης έβγαλε μεγάλη μπαλιά στον Παπαδόπουλο που βγήκε απέναντι στον Βασιλόπουλο και με όμορφο πλασέ έκανε το 2 – 0. Η φάση του αγώνα έγινε στο 45΄. Σε γέμισμα των παικτών της Φλόγας ο Καρασάββας βγήκε μπροστά στον Ξευγένη και παραχώρησε πλάγιο, την ώρα που στο έδαφος ήταν ο Καντάνης. Οι παίκτες της Φλόγας εκτέλεσαν το πλάγιο ο Ξευγένης γύρισε στον Κόκκαλη που με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2 – 1. Οι παίκτες και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκαν για τη μη τήρηση του fair play, ενώ οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι ο Καρασάββας έβγαλε τη μπάλα στην προσπάθεια να κόψει τη φάση. Στο ημίχρονο υπήρξε ένταση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να θεωρούν ότι η κίνηση αυτή έγινε εσκεμμένα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Φλόγα προσπάθησε να πιέσει, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερνε να κρατήσει τους αντιπάλους μακρυά από την εστία του Κατερινόπουλου. Όμως στο 74΄ μετά από σέντρα σουτ του Βασιλογιάννη και απομάκρυνση του Κατερινόπουλου, η μπάλα έφτασε στο Νάκο που με σουτ έκανε το 2 – 2. Η ολική ανατροπή έγινε με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών. Ο Βασιλογιάννης σέντραρε, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν απομάκρυναν και ο Νάκος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και χάρισε τη νίκη στη Φλόγα.

Το φιλμ του αγώνα.

Απευθείας κόρνερ του Νάκου έδιωξε δύσκολα ο Κατερινόπουλος.
12΄ Ωραία προσπάθεια του Τασούλη που όμως δεν κάνει καλό τελείωμα με το Βασιλόπουλο να μπλοκάρει εύκολα το σουτ που επιχείρησε.
18΄ Κάθετη πάσα του Νάκου στο Βασιλογιάννη που από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ.
21΄ Γέμισμα του Αριστόπουλου στον Παπαδόπουλο που δεν κάνει καλό κοντρόλ και δίνει την ευκαιρία στο Βασιλόπουλο να βγει και να μαζέψει.
25΄ Σέντρα του Ξευγένη από δεξιά ανάποδο ψαλίδι του Βασιλογιάννη η μπάλα ψηλά άουτ.
26΄ Σέντρα του Βασιλογιάννη από αριστερά κεφαλιά του Κόκκαλη απέκρουσε ο Κατερινόπουλος.
27΄ Ο Τασούλης παίρνει τη μπάλα από τον Αντωνόπουλο που τον ανατρέπει, καθώς ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν απέναντι στο Βασιλόπουλο και ο Ντζάνης δίνει απευθείας κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Φλόγας.
28΄ Γκολ. Φάουλ του Τασούλη ασθενής απόκρουση του Βασιλόπουλου και ο Ηλίας Νταλαπέρας από κοντά με προβολή κάνει το 1 – 0.
41΄ Γκολ. Γέμισμα του Τασούλη στον Παπαδόπουλο που βγαίνει απέναντι στο Βασιλόπουλο και με όμορφο πλασέ κάνει το 2 – 0.
43΄ Φάουλ του Νάκου ο Κατερινόπουλος διώχνει εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία και η μπάλα φτάνει στον Κόκκαλη που σουτάρει ψηλά άουτ.
45΄ Γκολ. Ο Καρασάββας προ του Ξευγένη παραχωρεί πλάγιο με τον Καντάνη να βρίσκεται στο έδαφος. Ο Νταλαπέρας εκτελεί το πλάγιο ο Ξευγένης μπαίνει από δεξιά και γυρίζει στον Κόκκαλη που με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 – 1.
67΄ Σέντρα του Νάκου πλασέ του Χριστόπουλου πάνω από το δοκάρι.
74΄ Γκολ. Σέντρα σουτ Βασιλογιάννη διώχνει ο Κατερινόπουλος και η μπάλα φτάνει στο Νάκο που από πλάγια αριστερά με σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 2.
82΄ Σουτ του Ντζιμάνη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
84΄ Ανάποδο ψαλίδι του Χριστόπουλου η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
90΄ Γκολ. Σέντρα Βασιλογιάννη οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ δεν απομάκρυναν και η μπάλα φτάνει στο Νάκο που από το ύψος με πλασέ κάνει το 3 – 2.

ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λεωνίδας Ζαχαράτος):
Κατερινόπουλος, Αριστόπουλος, Καρασάββας, Νταλαπέρας, Πύθουλας (82΄ λ.τ. Γαλανόπουλος), Κόκκοτος (56΄ Μυλωνάς Ν.), Ιορδανίδης (64΄ Διονυσάτος), Τασούλης, Ντόβρος, Μπιτσικώκος, Παπαδόπουλος.

ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ (Χρήστος Βασιλείου): Βασιλόπουλος, Νταλαπέρας (54΄ Τραγουλιάς), Αντωνόπουλος, Ζαχαράκης, Σωτηρόπουλος, Καντάνης, Ξευγένης (62΄ Χριστόπουλος (91΄ Σαγάνης)), Ντζιμάνης, Κόκκαλης, Νάκος, Βασιλογιάννης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...