Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η νεολαία της “ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1/3/2014 – ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποίησε η νεολαία της δημοτικής παράταξης «Ενωτική Πρωτοβουλία» το Σάββατο 1 Μαρτίου, σε μια λιτή εκδήλωση στο πολιτικό γραφείο της παράταξης.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν φίλοι και στελέχη του συνδυασμού, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης Τάκης Λουκόπουλος που ευχήθηκε σε όλους καλό αγώνα στο δρόμο προς τις εκλογές του Μαΐου.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης έγινε συζήτηση για οργανωτικά θέματα λειτουργίας της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας».

Το Γραφείο Τύπου της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ»

3 2 1

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Αγγελικη η Σμπουκη θεωρειτε νεολαια συριζακια μου; Με αυτα πατε να κοροιδεψετε τον κοσμο; Σοβαρη νεολαια ειχες Τακη μου.

  2. τι πιτα ρε Τακη και πρασινα αλογα; ασε μας ρε αγορι μου εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει και εσυ ασχολεισε με πιτες.

  3. Ντροπή. Ο Λουκόπουλος και οι συμβουλάτορές του θεωρούν τη νεολάια γλάστρα και την μοστράρουν. Άκου εκεί “νεολαία Ενωτικής Πρωτοβουλίας”, λες και είναι η ΚΝΕ!

    Δεν είνια διακοσμητική η νεολαία! Έλεος! Άσε που οι περισσότεροι εκεί στη φωτογραφία δεν είναι νεολαία!

    Που σε μπλέκουνε ρε Τάκη και σε διασύρουν…

  4. Είναι βέβαιο πως ο ίδιος άνθρωπος γράφει όλα τα αρνητικά σχόλια.Ενοχλεί φαίνεται μερικούς ότι ο Τάκης είναι τόσο αρεστός στην κοινωνία.

  5. Το 45% ενοχλεί μερικούς.Nαυπάκτιοι βγάλτε από την πρώτη Κυριακή τον Τάκη γιατί ανάμεσα στης δύο Κυριακές έχει μαγειρέματα.

  6. Είσαι η μόνη ελπίδα για τον τόπο.Μεθοδικός ,λιτός,ανιδιοτελής,είσαι ο Τάκης ο Λούκόπουλος.Δάσκαλε καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου.

  7. Ποια ελπιδα για τον τοπο ο Λουκοπουλος ρε παιδια; Απο ποτε οι συνταξιουχοι αποτελου ελπιδα για τον τοπο; Για βαλτε τα μυαλα σας να σκεφτου ωριμα πριν την πατησουμε οπως με τον Μπουλε που θελαμε την αλλαγη και την φαγαμε και με αυτον.

  8. Αρεστο τον βλεπετε εσεις μονο συριζακια τον Τακη γιατι σας βολευει να τον ξεφτιλισετε. Γιατι δεν μπαινετε εσεις μπροστα και βαζετε τον Τακη; Ξερετε οτι θα φατε μαυρο γι αυτο. Ντροπη σας που δεν τον σεβεστε και τον κοροιδευετε επειδη ο ανθρωπος δεν ξερει απο πολιτικη. Αισχος!!!!

  9. deleted έχεις πάθει πανικό και γράφεις παντού.Μάλλον δεν ξέρεις πως ο Τάκης δεν είναι Σύριζα.Στην τελευταία ανάρτηση ονομάτων που στηρίζει ο Σύριζα δεν υπάρχει μέσα ο Λουκόπουλος. Έχει όμως το χρίσμα της Ναυπακτίας.Θα ήθελα με την ευκαιρία να διαμαρτυρηθώ γιατί ένα site που αρχίζει από Νa…και τελειώνει σε ck…δεν μου ανέβασε σχόλιο υπέρ του Λουκόπουλου στο οποίο ούτε βρίζω ούτε θίγω κανέναν…αντίθετα ανεβάζει όλα τα σχόλια των Μπουλεδοπαπαθανάσηδων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...