Την πυροσβεστική υπηρεσία επισκέφτηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπακτίας.

Σκοπός της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο κ. Παπαθανάσης, ήταν η ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται το Πυροσβεστικό Σώμα, καθώς και η στήριξη  του στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι πυροσβέστες.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας δήλωσε:

«Είναι γνωστό σε όλους μας οι τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς και η συνεχής υποβαθμισή του. Είμαστε σήμερα εδώ για να δείξουμε την έμπρακτη συμπαράσταση μας σε όλους εκείνους που με συνεχή προσπάθεια και αυταπάρνηση δίνουν την δική τους μάχη κάθε φορά για την προστασία των πολιτών.

Η παραταξή μας εμπιστεύεται και τιμά την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλλουν οι Πυροσβέστες, άνδρες και γυναίκες στην πρώτη γραμμή του πυρός και στέκεται δίπλα τους στηρίζοντας το έργο τους.

 

Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν ελλείψεις, όπως πάντα υπάρχουν ελλείψεις, αυτό όμως δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία ή αιτία να ελαττώσουμε τις προσπάθειες μας.  Εμείς θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό αυτών των ανθρώπων και στο σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν  όπως βρεθήκαμε και στο παρελθόν. Και αναφέρομαι στο γεγονός, ότι ως δημοτική αρχή δώσαμε αγώνα για να αποκτήσει το πυροσβεστικό σώμα το δικό του κτίριο. Δυστυχώς, οι διαδοχοί μας δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία σε αυτή την προσπάθεια και την άφησαν στη μέση, με αποτέλεσμα η πυροσβεστική υπηρεσία να παραμένει σε ενοικιαζόμενο κτίριο. Αποτελεί υποχρέωση για μας να ολοκληρώσουμε  αυτό το οποίο ξεκινήσαμε και να αποκτήσει η συγκεκριμένη υπηρεσία το δικό της ιδιόκτητο κτίριο.

Τέλος, θέλω να ευχηθώ στον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καλή δύναμη».

 

PYROSBESTIKH 6 PYROSBESTIKH 2

 

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...