Τιμές διοδίων γέφυρας:Συζήτηση με φορείς και διεύρυνση των υπαρχόντων μέτρων.Βίντεο

-Το 3ωρο σε 5ωρο.

-Το 10 ωρο πέρασμα του καλοκαιριού να ισχύει όλο το χρόνο.

-Ειδική κάρτα για εργαζόμενους και ασθενείς

Συζήτηση με φορείς,όμορους δήμους(Πατρέων,Μεσολογγίου,Δωρίδας) και διεύρυνση των υπαρχόντων μέτρων που ισχύουν με προσθήκη περισσότερων αποφάσισε στη χθεσινή του συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Θ.Παπαθανάσης:Oι αποφάσεις της γέφυρας μας κοιμίζουν !!!

Περισσότερο σκληρός και διεκδικητικός στην τοποθέτησή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θ.Παπαθανάσης που μίλησε για πρακτικές από πλευράς γέφυρας που “κοιμίζουν” ενώ υλοποιούν τα δικά τους σχέδια.

Μίλησε για απουσία υποστήριξης,ενώ διαφώνησε με το ψήφισμα που δεν προσφέρει τίποτε σε αντίθεση με άλλες κοινές δράσεις.Εν τελει είπε,το ψήφισμα που θα βγεί θα πρέπει να είναι κόλαφος.

Γ.Μπουλές: H γέφυρα πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει

Από την πλευρά του ο δήμαρχος πρότεινε το 3ωρο που ισχύει να διευρυνθεί σε 5 ωρο και το 10 ωρο των καλοκαιρινών μηνών των Σαββατοκύριακων να διατηριθεί όλο το χρόνο.

Ανέφερε μάλιστα ότι θα πρέπει να συζητηθεί όλο αυτό το πλαίσιο με τους αρμόδιους φορείς,τους επαγγελματίες αλλά και τους γειτονικούς δήμους,να κατασταλάξουν σε ένα κοινό ψήφισμα το οποίο θα είναι η βάση για τις συζητήσεις τους με τη γέφυρα.

Δείτε το βίντεο με τις επιμέρους τοποθετήσεις



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...