Τις πύλες του ανοίγει ο Πύργος του Άιφελ

Τις πύλες του ανοίγει ο Πύργος του Άιφελ

Κανονικά θα λειτουργήσει την Παρασκευή ο Πύργος του Άιφελ, ο οποίος τις προηγούμενες δύο ημέρες έμεινε κλειστός λόγω απεργίας των εργαζομένων.

Οι τελευταίοι αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στις συνθήκες υποδοχής των επισκεπτών, οι οποίοι δεν διαθέτουν ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Η εταιρεία SETE, η οποία διαχειρίζεται το γαλλικό αξιοθέατο, αποφάσισε αυτό τον μήνα να διαθέσει τον ένα ανελκυστήρα αποκλειστικά στους επισκέπτες με ηλεκτρονικό εισιτήριο, και να αφήσει τον άλλο στη διάθεση των υπολοίπων.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι τουρίστες που έρχονταν στον Πύργο του Άιφελ χωρίς εισιτήριο, να περιμένουν σε μια ουρά πολλών μέτρων.

Μάλιστα, την Τρίτη κάποιοι παραπονέθηκαν ότι χρειάστηκε να περιμένουν έως και τρεις ώρες, την ώρα που στο Παρίσι επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Τα συνδικάτα των εργαζομένων δεν διαφωνούν επί της αρχής με την απόφαση της εταιρείας. Όμως καταγγέλλουν τις ατελείωτες ουρές αναμονής για τους τουρίστες που δεν διαθέτουν εισιτήριο.

Από την πλευρά της, η SETE ανακοίνωσε ότι «ζητεί συγγνώμη απ’ όλους και επιθυμεί να τους διαβεβαιώσει πως κάνει τα πάντα προκειμένου να διασφαλίσει ότι το μνημείο θα ανοίξει το συντομότερο δυνατό».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/338875-Tis-pyles-toy-anoigei-o-Pyrgos-toy-Aiphel ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...