Τι έγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για τις βαριές ήττες του Ολυμπιακού τον Γενάρη

Τι έγραψε ο Ιωάννης Παπαπέτρου για τις βαριές ήττες του Ολυμπιακού τον Γενάρη

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου παραδέχτηκε μέσω του blog του στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας πως ο Ολυμπιακός έκανε κάποιες κακές ήττες το τελευταίο διάστημα, θεώρησε κατανοητή τη γκρίνια των φιλάθλων, αλλά εκτιμά πως η νίκη επί της Φενέρ μπορεί να γίνει αφετηρία αντίδρασης λίγο πριν την τελική ευθεία της σεζόν.

Ο 23χρονος άσος μίλησε και για το πώς περνά το χρόνο του στις αποστολές.

Αναλυτικά:

«Είχαμε κάποιες άσχημες ήττες το Γενάρη, αλλά αντιδράσαμε απέναντι στη Φενέρ με ένα συνολικά καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να βελτιωθούμε. Δεν είναι μυστικό πως η ομάδα έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης και είναι ακόμη νωρίς, από την άποψη πως τα σημαντικά παιχνίδια είναι μπροστά μας. Είμαστε στο Φλεβάρη, αλλά το σημαντικό κομμάτι της σεζόν αρχίζει σε έναν μήνα. Παρότι κάναμε καλό ματς απέναντι στη Φενέρ, αυτό δεν μας κάνει φανταστική ομάδα. Επίσης νιώθω ότι κι όταν χάνουμε δεν είμαστε κακή ομάδα. Θα πρέπει να βελτιωνόμαστε διαρκώς και να πιστέψουμε πως έχουμε καλή ομάδα. Όλα θα κριθούν στα play offs, όπου θέλουμε να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Αυτή τη στιγμή είμαστε δεύτεροι με 14-7, αλλά καταλαβαίνω που ο κόσμος διαμαρτύρεται για κάποιες άσχημες ήττες. Χάσαμε με τρόπο που δεν αρέσει σε κανέναν, φάνηκε σαν να μην παλέψαμε και σκύψαμε το κεφάλι. Κατανοητές όλες οι αμφισβητήσεις, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μαθαίνεις από αυτές τις ήττες και να παίζεις καλύτερα.

Είχαμε φανταστικό κοινό απέναντι στη Φενέρ κι αυτό πάντα βοηθά. Πάντα είναι δίπλα μας, μας βοήθησαν στο καλό ξεκίνημα και η στήριξή τους σημαίνει πολλά, σε καλές και κακές στιγμές. Ξέρουμε πως είναι πραγματικοί φίλαθλοι και πιστεύουν σε μας. Μας δίνουν έξτρα ώθηση να παίξουμε καλύτερα. Σε αυτό το ματς θέλαμε να παίξουμε δυνατά και να δώσουμε το 100% στο γήπεδο. Όταν το κάνουμε αυτό παρουσιάζουμε μια ομάδα που δύσκολα χάνει. Η καλή άμυνα οδηγεί σε αιφνιδιασμούς και ενισχύει την αυτοπεποίθηση στην επίθεσή μας.

Οι βασικοί μας παίκτες είναι πολύ έμπειροι και είμαι σίγουρος πως θα είναι έτοιμοι όταν θα έρθουν τα μεγάλα ματς. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να έχουν έτοιμο το σώμα τους όταν πρέπει. Ξέρουμε τι μπορούν να κάνουν και εμείς οι νεότεροι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ενέργεια. Όταν έρθει η ώρα, θα είναι έτοιμοι. Ο Σπανούλης έκανε ένα σπουδαίο πρώτο δεκάλεπτο απέναντι στη Φενέρ, αλλά δεν ήταν έκπληξη. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο. Όλοι τον γνωρίζουν και είναι σπουδαία υπόθεση να έχεις έναν παίκτη σαν κι αυτόν στην ομάδα σου. Οι άμυνες εστιάζουν πάνω του κι αυτό δίνει ελευθερία στους υπόλοιπους.

Έχουμε ήδη δώσει 21 ματς στην Ευρωλίγκα. Δεν έχουμε ποτέ αρκετό χρόνο για να δούμε τις πόλεις στις οποίες ταξιδεύουμε, αλλά ως Έλληνας δεν μου πολυαρέσει το κρύο. Δεν έχει ποτέ κρύο στην Ελλάδα. Αν έπρεπε να διαλέξω μία πόλη για να ταξιδέψω από την Ευρωλίγκα, θα ήταν μάλλον η Βαρκελώνη. Ακούω πολλά και για τη Μάλαγα, αλλά δεν έχουμε πάει ακόμη φέτος. Άκουσα ότι έχει πολύ κρύο στη Μόσχα αυτή την περίοδο, αλλά θα πάμε εκεί στα τέλη Μαρτίου, όταν ο καιρός θα είναι καλύτερος. Μου άρεσε και η Βαλένθια. Είναι ωραία πόλη.

Με τα τόσα ταξίδια είχα την ευκαιρία να δω πολλές σειρές. Αυτή την περίοδο παρακολουθώ το Stranger Things. Πολύς κόσμος το έχει δει και το συνέστησαν και είναι καταπληκτικό. Τελείωσα την πρώτη σεζόν και είμαι στα μέσα της δεύτερης. Το βλέπω συνέχεια. Δεν είναι θρίλερ, αλλά υπάρχουν σκηνές που μπορεί να φοβηθείς λίγο. Το σενάριο είναι καταπληκτικό και η ανάπτυξη της ιδέας επίσης.

Το Netflix έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε σειρές στα ταξίδια. Μπορείς να καταβάσεις ό,τι θέλεις και να το δεις online. Περνάμε πολύ καιρό σε αεροδρόμια και πτήσεις, δεν έχουμε παντού ίντερνετ, οπότε μπορείς να κατεβάσεις πράγματα στο σπίτι σου και να τα δεις όποτε θες. Αυτή είναι η βασική καινοτομία που έφερε το Netflix. Όταν τελειώσω το Stranger Things περιμένω προτάσεις για το τι θα δω μετά. Ακούω ότι το Luther είναι πολύ καλό. Θα δούμε…

Έχουμε ακόμη 9 ματς στην Ευρωλίγκα, είναι ώρα να τα δώσουμε όλα και πάνω από το 100%. Είναι το τελευταίο σπριντ που πρέπει να κάνουμε για να μπούμε στα play offs με πλεονέκτημα έδρας. Πρέπει να παίξουμε καλά, γιατί αυτό πρέπει να κάνουν οι καλές ομάδες να βελτιώνονται στη διάρκεια της σεζόν. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς, αλλά έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να κάνουμε στην έδρα μας, γι’ αυτό και είναι σημαντικό το πλεονέκτημα. Λατρεύω το νέο φορμάτ της Ευρωλίγκας. Παίζεις περισσότερα παιχνίδια και είναι πιο δίκαιο γιατί όλοι παίζουν με όλους. Παίζεις όλη τη σεζόν για να μπεις στα play offs και εκεί η διοργάνωση γίνεται καλύτερη. Και όλοι ξέρουμε πόσο φοβερό είναι το Final Four. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, αρχίζοντας από αυτό με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Πάντα είναι συναρπαστικό να παίζεις με τη Ρεάλ και ανυπομονούμε».

 

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/320447-Ti-egrapse-o-Ioannes-Papapetroy-gia-tis-baries-ettes-toy-Olympiakoy-ton-Genare ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...