Τι απαντά η Σμαράγδα Καρύδη για τη σχέση της με τον Αθερίδη

Τι απαντά η Σμαράγδα Καρύδη για τη σχέση της με τον Αθερίδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη είναι περισσότερα από δέκα χρόνια μαζί, αλλά μέχρι πρότινος, απέφευγαν να μιλούν ανοιχτά για τη σχέση τους.

Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Θοδωρής Αθερίδης αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με την Σμαράγδα Καρύδη και ότι συγκατοικούν.

«Συγκατοικώ με τη Σμαράγδα…’Εχουμε νοικιάσει ένα σπίτι στην Ακρόπολη…Έχουμε μια πολύ νορμάλ σχέση, είμαστε χρόνια μαζί και περνάμε μια χαρά», ήταν τα λόγια του ηθοποιού στο περιοδικό Down Town.

Η Σμαράγδα Καρύδη, παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και αναφέθηκε στις αποκαλύψεις του συντρόφου της: «Αυτό τώρα έτυχε. Δεν το αποκάλυψε, κάνατε μια κουβέντα και πάνω στην κουβέντα του ήρθε και το είπε. Δεν πήρε κάποια απόφαση από πριν ότι ”τώρα θα κάνω αποκαλύψεις”. Δεν ήταν κάτι αποφασισμένο. Του ‘ρθε, το ‘πε, τελείωσε», είπε η ηθοποιός.

Γιατί πιστεύει πώς ο Θοδωρής επέλεξε αυτήν την στιγμή; «Άκουσε να δεις, εγώ ποτέ μου δε μιλάω γι’ αυτά τα πράγματα γιατί αισθάνομαι άβολα. Εντάξει, μετά από ένα διάστημα μπορεί να έρχεται μια ώρα που θεωρείς ότι μπορείς να πεις κάτι και να τελειώνει εκεί. Δε θεωρώ ότι πρέπει να το τροφοδοτήσουμε με περαιτέρω πληροφορίες, του τύπου πώς και γιατί», απάντησε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πώς αντέδρασε όταν διάβασε τις δηλώσεις του συντρόφου της; «Είπα ”καλά, τώρα θα μας περιλάβουνε!” Μάλιστα, ξέχασε να μου το πει και μου το ‘πε δυο μέρες μετά… Δε θέλουμε να μιλάμε για την προσωπική μας ζωή επειδή έχουμε δουλειές πάντα και θέλουμε να μιλάμε γι’ αυτές. Δε θεωρούμε ότι είναι κάτι τόσο μεγάλο που πρέπει να τις σκεπάσει. Πολλές φορές υπάρχουν προσωπικοί λόγοι να μη βγάζεις κάτι προς τα έξω. Και προσωπικοί, και αισθητικοί, και γιατί νιώθεις άβολα να μιλάς για τέτοια πράγματα».

Πώς περιγράφει την προσωπική της ζωή; «Είναι ήρεμη και γεμάτη αγάπη. I’m blessed».

Είναι μια από τις λίγες γυναίκες που λένε ότι δε θέλουν παιδιά και γάμους και το έχουν τηρήσει. «Δηλαδή, άμα δεν το τηρήσω θα με τιμωρήσετε;…Δεν είμαι από τις λίγες γυναίκες. Και άλλες γυναίκες δεν έχουν κάνει παιδιά και γάμους», είπε η ηθοποιός όπως σημειώνει το protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...