Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ για την κατάσταση της υγείας του

Σουμάχερ

«Ο ΜΙΚΑΕΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ»

Στις αίθουσες του δικαστηρίου βρέθηκε ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος αποκάλυψε την κατάσταση του διάσημου πιλότου της F1, μετά τη μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια του εναντίον του γερμανικού περιοδικού «Bunte». 

Το γερμανικό περιοδικό δημοσίευσε ένα αφιέρωμα για τον άτυχο 47χρονο οδηγό της F1, στο οποίο υποστήριξε πως ο Σουμάχερ είναι πλέον σε θέση να περπατάει ξανά. Μάλιστα, το «Bunte» δημοσιοποίησε και το σχόλιο ενός «άγνωστου» φίλου του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος υποστήριξε πως: «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Αλλά μπορεί και περπατά ξανά με τη βοήθεια των θεραπευτών του. Καταφέρνει να κάνει λίγα βήματα. Επίσης, μπορεί να σηκώνει λίγο το χέρι του».

Η οικογένεια του Γερμανού, από την πλευρά της αρνήθηκε κάτι τέτοιο, ενώ επικαλέστηκε το δικαίωμα για σεβασμό στην ιδιωτική τους ζωή. Ο δικηγόρος της οικογένειας, Felix Damm μίλησε ανοιχτά για τον τραγικό τραυματισμό του Σουμάχερ το 2013, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Όπως υποστήριξε ο Damm σχετικά με τη σημερινή κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ: «Δεν μπορεί να περπατήσει, ενώ δεν είναι σε θέση να σταθεί όρθιος ακόμα και με τη βοήθεια των θεραπευτών του».

Η μάνατζερ του επιτυχημένου πιλότου της F1, Sabine Kehm, υποστήριξε πως ελπίζει ότι κάποια μέρα ο Σουμάχερ «θα επιστρέψει κοντά μας», αλλά το επίμαχο δημοσίευμα δεν έχει καμία υπόσταση αλήθειας. Η ίδια τόνισε πως: «Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι μετά από ένα πρόσφατο δημοσίευμα να ξεκαθαρίσουμε πως ο ισχυρισμός ότι ο Μίκαελ μπορεί να περπατήσει ξανά δεν είναι αληθής. Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι ανεύθυνοι, δεδομένης της σοβαρότητας των τραυμάτων του».

Τα γερμανικά δικαστήρια όπως όλα δείχνουν , ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου σχετικά με τις ποινές για ανεύθυνα δημοσιεύματα που απλά αποζητούν επισκεψιμότητα εκμεταλλευόμενα το δράμα της οικογένειας Schumacher!

Μάλιστα ο δικαστής άφησε να εννοηθεί πως η αποζημίωση πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αναμένεται να κυμανθεί από τις 40 έως τις 100 χιλιάδες ευρώ.

1

Ο Μίκαελ Σουμάχερ υπέστη τον τραγικό τραυματισμό στο κεφάλι, όταν χτύπησε σε έναν βράχο, κάνοντας σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013, ενώ βρισκόταν σε χειμερινές διακοπές με την οικογένεια του.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...