Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας χτένισμα για το χαρακτήρα σας;

Τι αποκαλύπτει το αγαπημένο σας χτένισμα για το χαρακτήρα σας;
O Σαμψών τα είχε ως δείγμα δύναμης και όλες εμείς ως το απόλυτο σύμβολο θηλυκότητας!

Εκτός βέβαια από το ότι μας ομορφαίνουν και ορίζουν το στυλ μας, μας αποκαλύπτουν και βασικά στοιχεία για το χαρακτήρα μας! Ναι καλά διαβάσατε, το χρώμα αλλά και το χτένισμα που επιλέγετε για τα μαλλιά σας, λέει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόσασταν.

1. Αν είστε κοκκινομάλλα τότε οι πιθανότητες να είστε αστεία και η ψυχή της παρέας είναι πολύ μεγάλες. Θέλετε να ξεχωρίζετε, γι’ αυτό επιλέξατε και το χρώμα αυτό, ενώ το ενδεχόμενο να είστε για κάποιον βαρετή είναι αρκετό για να σας ρίξει σε κατάθλιψη.

2. Αν τα μαλλιά σας είναι με μπούκλες και φουντωτά, έχετε σίγουρα έντονη προσωπικότητα, είστε φλογερές και γεμάτες πάθος. Για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι είστε πιο γρήγορες από τους άλλους και για κάποιο λόγο αυτό είναι αλήθεια. Έχετε έντονο ταπεραμέντο και δεν κάθεστε ήσυχες ούτε λεπτό.

3. Αν τα μαλλιά σας είναι κυματιστά ή τα χτενίζετε έτσι, σημαίνει ότι είστε δημιουργική και δυναμική αλλά παράλληλα πολύ ευαίσθητη και μοναχική. Τα άτομα αυτά χρειάζονται αρκετό χρόνο μόνοι, ενώ τα αισθήματά τους πληγώνονται πολύ πιο εύκολα από όσο μπορείς να φανταστείς.

4. Αν τα μαλλιά σας είναι πυκνά και πολλά σημαίνει ότι έχετε πολύ ισχυρή θέληση και δε διστάζετε να διεκδικήσετε οτιδήποτε κι αν θέλετε! Βέβαια κάπιοιες φορές γίνεστε και πεισματάρα, αλλά αυτό είναι μέρος της αποφασιστικότητάς σας.

5. Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια κι εσείς τους δημιουργείτε μπούκλες σημαίνει ότι θέλετε περισσότερη πλάκα στη ζωή σας. Νιώθετε ότι αν τα κάνετε κυματιστά αυτομάτως θα τραβήξετε περισσότερες και πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

6. Αν τα μαλλιά σας είναι σγουρά και εσείς έχετε μανία να τα ισιώνετε, τότε σημαίνει ότι στη ζωή σας επικρατεί ένας χάος και προσπαθείτε να το βάλετε σε τάξη. Σας προτείνουμε να ηρεμήσετε λίγο και να πάψετε να προσπαθείτε να έχετε έλεγχο των πάντων!

7. Αν τα μαλλιά σας είναι μετρίου μήκους και το στυλ τους επιμελώς ατημέλητο, σημαίνει ότι είστε σκεπτόμενη και λογική. Επίσης είστε ανυπόμονη και… οξύθυμη οπότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εσάς.

8. Αν τα μαλλιά σας είναι μακριά και επιμελώς ατημέλητα, τότε είστε ευαίσθητες και πολύ συναισθηματικές. Επίσης, είστε δυναμική και πολύ ρομαντική.

9. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ κοντά και συνήθως τα έχετε ατημέλητα, σημαίνει ότι αποζητάτε την απλότητα στη ζωή σας και δεν θέλετε ούτε τα μαλλιά σας να ανακατεύονται σε αυτή!

10. Αν το χτένισμά σας είναι συνήθως πολύ στημμένο και πολύ περιποιημένο και κάνετε πολλές ώρες προκειμένου να ετοιμαστείτε, τότε είστε πολύ επικριτική, με τον ίδιο σας τον εαυτό πάντα, και τεράστια Drama Queen!

11. Αν βγαίνετε έξω με τα μαλλιά απεριποίητα και πιασμένα όπως να’ ναι, και δεν εννοούμε μία μέρα που δεν προλαβαίνατε, αυτό σημαίνει ότι βάζετε τις ανάγκες σας σε δεύτερη μοίρα και αυτές των άλλων τις υπερκαλύπτουν.

12. Αν το χτένισμά σας διαθέτει αποστάσεις, αφέλειες και διάφορες άλλες λεπτομέρειες, οι οποίες προκειμένου να δείχνουν ωραίες σημαίνει ότι πρέπει να αφιερώσετε αρκετή ώρα, αυτό μαρτυρά ότι είστε τελειομανής!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...