Τι γίνεται με τον Σφαιρόπουλο – Μένει ή φεύγει; – Πηγαίνουν… ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Τι γίνεται με τον Σφαιρόπουλο – Μένει ή φεύγει; – Πηγαίνουν… ΣΕΦ οι Αγγελόπουλοι

Η δεύτερη μέσα σε έξι μέρες συντριβή για τον Ολυμπιακό έχει φέρει τριγμούς στο οικοδόμημα της ομάδας και επίκεινται εξελίξεις. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έξαλλοι όχι με την ήττα, αλλά με την αποκαρδιωτική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα τους μετά τη Βιτόρια και χθες στη Μόσχα. Διέκριναν μια χαλαρότητα και απάθεια, που δεν συγχωρούν και γι’ αυτό αποφάσισαν να πάρουν μέτρα. 

Η αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα από τη Ρωσία και το απόγευμα στο ΣΕΦ αναμένεται… επίσκεψη των διοικητικών ηγετών της ομάδας για να μιλήσουν στο τεχνικό τιμ και τους παίκτες, καθώς εντοπίζουν ευθύνες σε όλους. Είναι άγνωστο αν θα περιοριστούν σε παρατηρήσεις ή θα υπάρξουν και άλλα μέτρα. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται πως μέχρι νεωτέρας είναι ασφαλής στη θέση του. Φυσικά του επιρρίπτονται ευθύνες για τη διαχείριση της κατάστασης και την τραγική εικόνα της ομάδας, ωστόσο για την ώρα δεν διακρίνεται ζήτημα αντικατάστασής του. Ασφαλώς ουδείς δεν μπορεί να πει το ίδιο με βεβαιότητα για το μέλλον, ειδικά αν συνεχιστούν τα στραβοπατήματα. Και ο Ολυμπιακός έχει δύο «πονηρά» παιχνίδια μπροστά του, την Κυριακή με τον ισχυρό Προμηθέα στην Πάτρα και την επόμενη Παρασκευή με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, ενώ στις 29 Ιανουαρίου παίζει με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα. Μια ήττα ή έστω μια κακή εμφάνιση σε αυτά τα ματς μπορεί να αποβεί μοιραία.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/318091-Ti-ginetai-me-ton-Sphairopoylo-Menei-e-pheygei-Pegainoyn-SEPH-oi-Aggelopoyloi ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...