Τι είναι αυτό που κάθε άντρας πρέπει να κάνει… για την κοπέλα του;

Τι είναι αυτό που κάθε άντρας πρέπει να κάνει… για την κοπέλα του;

Κατηγορία

kchalkiadakis
Παρασκευή 13/05/2016 – 22:41

Τι είναι αυτό που κάθε άντρας πρέπει να κάνει… για την κοπέλα του;

Κάθε γυναίκα θέλει να σέβεται και να αγαπάει τον σύντροφο της. Να προσπαθεί να καλλιεργεί την ειλικρίνεια, τον διάλογο και την αμοιβαιότητα συναισθημάτων αλλά και αναγκών. Και οι άντρες το ίδιο σχεδόν επιθυμούν αλλά κάποιες φορές… μπερδεύονται λιγάκι.

Τι είναι αυτό που κάθε γυναίκα θέλει να δει τον σύντροφο της να κάνει;

1.Να είναι ρομαντικός… ακόμα κι αν δεν είναι το στυλ του! Μπορεί να μην είσαι ρομαντική, μπορεί να μην είναι κι εκείνος, αλλά αν σου φέρει λουλούδια ή αν σου ανοίξει την πόρτα, τότε σίγουρα θα σου δείξει ότι ενδιαφέρεται και ότι σε σκέφτεται με τον καλύτερο τρόπο.

2.Να αναλάβει δράση… δηλαδή να φτιάξει μια λίστα με πράγματα που μπορεί να κάνει για να βελτιωθεί η καθημερινότητά σας στο σπίτι, η συγκατοίκηση ή ακόμα και οι έξοδοί σας.

3.Να κάνει τουλάχιστον ένα πράγμα από αυτή τη λίστα: Ας βγάλει τα σκουπίδια έξω, ας πάρει τηλέφωνο τον ηλεκτρολόγο, ή ότι δεν προλαβαίνεις εσύ. Έτσι θα καταφέρετε να λειτουργήσετε σαν ζευγάρι και θα μάθεις κι εσύ να επιτρέπεις και σε κάποιον άλλο να αναλάβει κάτι σημαντικό!

4.Να σου συμπαρασταθεί: Ο καλύτερος σύντροφος είναι αυτός που ξέρει τι θέλεις κάθε φορά που είσαι αγχωμένη ή στεναχωρημένη, και αυτός που προσπαθεί να αισθανθείς καλύτερα.

5.Να κάνει κάτι για σένα: Όχι κάτι που πρέπει να κάνει αυτός, αλλά κάτι που πρέπει να κάνεις εσύ ή συνήθως κάνεις εσύ. Δεν θα ήταν ωραίο να τακτοποιήσει το σπίτι λίγο πριν έρθουν οι φίλες σου για καφέ ή να πάει το αγαπημένο σου παλτό στο καθαριστήριο;

6.Να σου αφήσει ένα ρομαντικό σημείωμα: Πάνω στο ψυγείο, στο τραπεζάκι του σαλονιού ή στην πόρτα. Έτσι θα το δεις όταν ξυπνήσεις και θα έχεις καλή διάθεση όλη μέρα!

7.Να πάρει ένα δώρο στην μαμά σου: Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρυφερό από ένα άντρα που εκφράζει τον σεβασμό του και την αγάπη του για την… πεθερά του. Αρκεί να κάνεις κι εσύ το ίδιο που και που!

8.Να μετατρέψει το μπάνιο… σε σπα! Ξέχνα τα νερά στο πάτωμα μετά το μπάνιο, μια μέρα θα επιστρέψεις κουρασμένη κι όλα θα λάμπουν. Θα έχει γεμίσει τη μπανιέρα, θα έχει αρωματίσει το χώρο και θα έχει ανάψει κεριά..

9.Να κάνει κάτι που σου αρέσει, όπως να πάει στο θέατρο ή να δοκιμάσει κινέζικο. Μπορεί να μην έχετε τα ίδια γούστα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι που και που δεν μπορείτε να μοιράζεστε τις ίδιες εμπειρίες!

10.Να κάνει κάτι που δεν περιμένεις: Μια έκπληξη, ένα δώρο, κάτι που θα σε ενθουσιάσει. Ότι κι αν είναι αυτό!

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...