Τι είπε η μικρή Μαρία για την εξαφάνισή της

Τι είπε η μικρή Μαρία για την εξαφάνισή της

Κατηγορία

n.anastasiou
Τετάρτη 04/05/2016 – 09:33

σπίτι

“Χάθηκα. Περπατούσα μόνη μου στα χωράφια”

Στην “αποκρυπτογράφηση των λίγων λέξεων που κατάφερε να πει η μικρή Μαρία-Ειρήνη επικεντρώνονται οι παιδοψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ. που επιβλέπουν το μικρό κορίτσι που εξαφανίστηκε από τη μάντρα αυτοκινήτων του παππού της στον Σκαραμαγκά.

“Πεινάω και διψάω” είπε η μικρή Μαρία όταν οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου και τότε ο αξιωματικός υπηρεσίας της έδωσε λίγο τσουρέκι και νερό. Οι αστυνομικοί αρχικά την άφησαν να μιλά μόνη της για να χαλαρώσει και να μην αισθανθεί πρόσθετο άγχος.

“Κυνηγούσα το σκυλάκι του παππού και το μικρό άλογο. Ξαφνικά χωρίς να το καταλάβω είχα φύγει μακριά. Χάθηκα. Περπατούσα μόνη μου στα χωράφια. Κάποια στιγμή κουράστηκα και ξάπλωσα στα χορτάρια. Κοιμήθηκα και μόλις ξύπνησα άρχισα πάλι να περπατώ” είπε σύμφωνα με πληροφορίες του “Ελεύθερου Τύπου”, η μικρή Μαρία-Ειρήνη στους παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. που την επιβλέπουν στο νοσοκομείο “Παίδων” όπου μεταφέρθηκε στη συνέχεια.

“Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τα λεγόμενα του παιδιού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ερευνάμε και τα άλλα ενδεχόμενα. Η μικρή δεν φέρει κανένα ίχνος κακοποίησης, παρά μόνο μερικά γρατζουνίσματα που προέρχονται από κλαδιά” λέει αστυνομική πηγή. 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...