Τι είπε στην κατάθεσή του ο στρατιώτης που άνοιξε πυρ σε στρατόπεδο της Κρήτης

Τι είπε στην κατάθεσή του ο στρατιώτης που άνοιξε πυρ σε στρατόπεδο της Κρήτης

Ανησυχία στην ηγεσία των ένοπλων δυνάμεων προκάλεσε το περιστατικό με τον στρατιώτη στην 1η ΜΑΛ Χανιών, όταν εκείνος άρχισε να πυροβολεί κατά των συναδέλφων του χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

 «Δεν ήμουν εγώ που πυροβόλησα», φέρεται να είπε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο νεαρός οπλίτης, που δεν έχει συμπληρώσει μεγάλο χρονικό διάστημα στο Στρατόπεδο Εφέδρου Ανθυπολοχαγού “Νικολάου Αποστολάκη”.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, έχει ταυτοποιηθεί πλήρως από τα αρμόδια στελέχη της Μονάδας όπου υπηρετεί. Πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι ο στρατιώτης πυροβόλησε προς τις κτηριακές εγκαταστάσεις του στρατοπέδου.

Νωρίς χθες το μεσημέρι εκδόθηκε ανακοίνωση για το περιστατικό από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στην οποία αναφέρεται ότι «ο ΣΤΡ (καταδρομέας) Α.Π. της 2018 Γ ΕΣΣΟ, της 1ης Μ.ΑΛ. στην περιοχή των Χανίων, ενώ εκτελούσε υπηρεσία σκοπού στο Στρατόπεδο Εφέδρου Ανθυπολοχαγού “Νικολάου Αποστολάκη”, και περί ώρα 10:30 περίπου, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία εγκατέλειψε τη θέση του σκοπού στην οποία βρισκόταν, κάνοντας χρήση του οπλισμού του (πυρά στον αέρα), και κινήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Του γεγονότος επιλήφθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αρχές».

 

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/335699-Ti-eipe-sten-katathese-toy-o-stratiotes-poy-anoixe-pyr-se-stratopedo-tes-Kretes ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...