«Τι ζωή θα έχει ο εγγονός μου;» αναρωτιέται ο παππούς του 7χρονου που πόζαρε με το κομμένο κεφάλι

«Τι ζωή θα έχει ο εγγονός μου;» αναρωτιέται ο παππούς του 7χρονου που πόζαρε με το κομμένο κεφάλι
ζον Κέρι: «Αυτή η φωτογραφία είναι πραγματικά μια από τις ενοχλητικές φωτογραφίες που σου ανακατεύουν το στομάχι στην ιστορία»
Φοβισμένος για την τυχή των τριών εγγονών του δηλώνει ο παππούς του επτάχρονου Αυστραλού, η φωτογραφία του οποίου να ποζάρει κρατώντας το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη προκάλεσε σοκ.

«Φοβάμαι για τα παιδιά. Τη ζωή θα έχουν από εδώ και πέρα; Η φωτογραφία με έκανε να δακρύσω γιατί δεν ξέρω πώς να το χειριστώ» δήλωσε ο Πίτερ Νίτλετον η κόρη του οποίου παντρέυτηκε πριν από χρόνια τον Χαλίντ Σαρούφ.

Την ίδια ώρα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ χαρακτήρισε τη φωτογραφία «ενοχλητική» και «γκροτέσκα» και ζήτησε τη διεθνή συνεργασία κατά της τρομοκρατικής απειλής από τους ξένους μαχητές που επιστρέφουν στις πατρίδες τους από το Ιράκ και τη Συρία.

«Αυτή η φωτογραφία είναι πραγματικά μια από τις ενοχλητικές φωτογραφίες που σου ανακατεύουν το στομάχι στην ιστορία» δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας από το Σίδνεϋ.

Ζήτησε, μάλιστα, το θέμα να συζητηθεί στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ώστε οι χώρες να συμφωνήσουν στα μέσα προστασίας από την απειλή αυτή.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...