Τι ισχύει με την αποχώρηση του Σίλβα από τον Ολυμπιακό

Πέμπτη 23/06/2016 – 16:22ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ FILATHLOS.GR                                                                                                   Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ο Σίλβα παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, όμως δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε άλλα.
Ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που ουσιαστικά έδειξε την έξοδο στην Πορτογάλο τεχνικό.
Προφανώς κάτι «χοντρό» έχει προκύψει. Είτε τώρα για τις μεταγραφές, είτε κρατάει από παλιά και τις διαπιστωμένες συζητήσεις του Σίλβα με την Πόρτο.
Σύμφωνα αποκλειστικό ρεπορτάζ του filathlos.gr, o Μαρινάκης ήταν πολύ ενοχλημένος και είχε φροντίσει να το μάθει ο 39χρονος προπονητής.
Το γεγονός, άλλωστε, ότι το αφεντικό του Ολυμπιακού είχε έτοιμο τον Βίκτορ τα λέει όλα…
Το σχόλιο του Καραπαπά για την αποχώρηση Σίλβα
Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του διαδικτύου αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Μάρκο Σίλβα, τονίζοντας ουσιαστικό πως ο Πορτογάλος από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ήταν… φευγάτος.
Πάντως με δεύτερο ποστάρισμά του ο Κώστας Καραπαπάς διέψευσε τις φήμες που ήθελαν να υπάρχει διαφωνία στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας
«Όταν μια ομάδα ακούει από τον προπονητή της την πρώτη μέρα της προετοιμασίας ότι δεν αισθάνεται καλά και θέλει να φύγει, χωρίς μάλιστα να υπάρχει σοβαρός λόγος, αλλά προσωπικοί του λόγοι (αυτό είπε), τότε η ομάδα έχει μια και ΜΟΝΟ επιλογή. Δεν μπορεί να παίξει σε ένα μήνα τους προκριματικούς με αβεβαιότητα! Βρίσκει προπονητή με το μαχαίρι στα δόντια που θα παλέψει 100% και το μυαλό του θα είναι μόνο εδώ!
Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Βίκτορ Σάντσεθ που ποτέ δεν έφυγε από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!», ήταν χαρακτηριστικά το πρώτο μήνυμά του.
«Και επειδή γελάμε με τα παραμύθια που διαβάζουμε την τελευταία ώρα να τονίσουμε ότι:
Α) ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ…
Σταματήστε λοιπόν να διασύρεστε γιατί φαντάζομαι ότι θα μιλήσει και ο Σίλβα και θα σας εκθέσει!!!
Β) ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ», έγραψε στη συνέχεια ο Κώστας Καραπαπάς.
Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...