Τι λέει ο Σνόουντεν για το εσωτερικό της Γης! Ποιοι ζουν στα έγκατα του πλανήτη μας…

Τρίτη 31/05/2016 – 10:11ΣνόουντενΜάλλον έχει βαλθεί ή να μας τρελάνει ή να κάνει καριέρα ως διεθνής συνωμοσιολόγος…
O Έντουαρντ Τζόζεφ Σνόουντεν (Edward Joseph Snowden), o Αμερικανός τεχνικός (διαχειριστής συστημάτων) που εργαζόταν, βάσει συμβολαίου, για την NSA και την CIA και το 2013 διοχέτευσε στον Τύπο απόρρητες πληροφορίες από την NSA σχετικά με τα πρoγράμματα μαζικής παρακολούθησης που εφαρμόζουν οι Αμερικανικές και Βρετανικές κυβερνήσεις, μάλλον έχει βαλθεί ή να μας τρελάνει ή να κάνει καριέρα ως διεθνής συνωμοσιολόγος.
Από τη Βενεζουέλα, όπου του έχει δοθεί άσυλο, φέρεται να ισχυρίζεται ότι όχι μόνο υπάρχουν εξωγήινοι και UFO που μας επισκέπτονται αλλά και ότι υπάρχει ένας υπόγειος γήινος εξελιγμένος πολιτισμός που ζει στον μανδύα, στο εσωτερικό της Γης…
 Να σημειωθεί ότι ο 32χρονος σήμερα Έντουαρντ Σνόουντεν πήρε άσυλο στη Βενεζουέλα από το καλοκαίρι του 2013. Ο πρόεδρος της χώρας, Νίκολας Μαδούρο δήλωσε στις 5 Ιουλίου 2013 ότι αποφάσισε να προσφέρει «ανθρωπιστικό άσυλο» στον νεαρό Αμερικανό και την 1η Αυγούστου 2013 ο Σνόουντεν αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Σερεμέτιεβο της Μόσχας, καθώς η Ρωσία παραχώρησε σε αυτόν προσωρινό πολιτικό άσυλο για ένα χρόνο. Ο Σνόουντεν μεταφέρθηκε σε άγνωστη αλλά ασφαλή τοποθεσία.
Η αντίδραση της αμερικανικής κυβέρνησης ήταν η δυσαρέσκεια για την απόφαση της Μόσχας να δώσει άσυλο στον Σνόουντεν, όπως αναφέρει το fnews.
Να σημειώσουμε εδώ ότι οι θεωρίες περί ενός εξελιγμένου πολιτισμού στο εσωτερικό του πλανήτη μας δεν είναι καινούργιες. Γνωστές είναι οι δοξασίες περί Κούφιας Γης, της οποίες συμμερίζονταν και οι ναζί, αλλά και το μυθιστόρημα Ταξίδι στο Κέντρο της Γης (1864) του Ιούλιου Βερν.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...