Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;

Τι λένε για εσάς σήμερα τα άστρα;
Πάμε να δούμε τι λένε για σήμερα τα ζώδια.
ΚΡΙΟΣ
H ατμόσφαιρα γύρω σας θα είναι ηλεκτρισμένη, και η ευθύνη θα είναι κυρίως δική σας. Δεν πειράζει να είστε κακοδιάθετοι (μια μέρα είναι, θα περάσει) απλώς προσέξτε να μην ενοχλείτε τους άλλους γύρω σας. Η ένταση δε συμφέρει κανέναν, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγετε τις κοινωνικές επαφές, έστω να τις περιορίσετε στις τελείως απαραίτητες. Μπορεί τον τελευταίο καιρό να νιώθετε ότι είστε πάντα ο “ηττημένος” της κατάστασης, αλλά σήμερα όλα αλλάζουν: Η ημέρα θα αποδειχτεί πολύ τυχερή για σας, αρκεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν η μοναδική σας άσκηση είναι το να ανεβοκατεβαίνετε στον καναπέ, ίσως ήρθε η ώρα να πάρετε την φυσική σας κατάσταση λίγο πιο σοβαρά. Χρειάζεστε περισσότερη κίνηση ώστε να βελτιώσετε και την υγεία σας αλλά και τη διάθεσή σας. Κάποιος που είναι κοντά σας μπορεί να σας βοηθήσει, όχι μόνο με συμβουλές αλλά και με ισχυρά κίνητρα… Σας αρέσει να κάνουν σκανταλιές, αλλά σήμερα θα πρέπει να υποστείτε την σκανταλιά κάποιου άλλου. Φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο και προσπαθήστε να υπομείνετε στωικά ό,τι είναι να σας συμβεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε στην ενοχική σας περίοδο. Νιώθετε τύψεις και ενοχές για διάφορα πράγματα, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Σήμερα θα είναι ευκαιρία να ξεπεράσετε αυτήν τη φάση σας, με το να ζητήσετε μερικά συγγνώμη, σε αυτούς που τα οφείλετε. Η δύναμη της συγγνώμης είναι αξεπέραστη. Από το να νιώθετε ενοχές, καλύτερα να απολογηθείτε με γενναιότητα και ειλικρίνεια. Ρίξτε το και λίγο έξω. Κάποιο σινεμά, κάποιο μπαράκι, ακόμα και μια βόλτα στο πάρκο, μπορεί να σας αναζωογονήσει και να σας κάνει να νιώσετε ξανά πάθος για τις σχέσεις σας…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας, η αναποφασιστικότητα θα είναι το χαρακτηριστικό της ημέρας κι ενώ αρχικά θα είστε σίγουροι σχετικά με τις επιλογές σας, στην πορεία θα σας πιάνει μια ανασφάλεια και το αποτέλεσμα θα είναι να χρονοτριβείτε άσκοπα. Αποφύγετε την αναβλητικότητα, εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες. Μια είδηση σε σχέση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας ταράξει. Λίγη προσοχή σε έξοδα που σκοπεύετε να κάνετε σχετικά με κάποιες ανάγκες των παιδιών σας μια και είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε και να πληγώσετε τον προϋπολογισμό σας.

ΛΕΩΝ
Ένα γεγονός που θα σας συνταράξει, θα σας δημιουργήσει ίσως μια λανθασμένη αντίληψη για τη ζωή κι αν δεν προσπαθήσετε να αποβάλετε από μέσα σας κάποιες σκέψεις που ενδόμυχα γνωρίζετε πως είναι παράλογες, κινδυνεύετε να μπείτε σε ένα φαύλο κύκλο που θα σας θα σας κρατήσει στάσιμους για αρκετό διάστημα. Μην προσπαθείτε να ερμηνεύσετε τα συναισθήματά σας και το κυριότερο μην τα κρατάτε μέσα σας, ώστε να καταφέρετε σύντομα να ξεπεράσετε τη δύσκολη αισθηματική φάση που βιώνετε. Προσέξτε τη διατροφή σας και προσπαθήστε να αφιερώσετε κάποιο χρόνο για να ξεκουραστείτε, μια και το τελευταίο διάστημα είστε αρκετά εξαντλημένοι λόγω γεγονότων. Φιλικά σας πρόσωπα θα είναι στο πλευρό σας και θα νιώσετε μεγάλη σιγουριά και ασφάλεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το τετράγωνο Δία – Αφροδίτης, θα δημιουργήσει μια αρκετά συγκεχυμένη ατμόσφαιρα από την αρχή της ημέρας και για κάποιο χρονικό διάστημα, πιθανόν να έχετε την εντύπωση πως έχει κολλήσει ο χρόνος και όλα γίνονται σε πολύ αργούς ρυθμούς κι όλο αυτό θα είναι αποτέλεσμα της συναισθηματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεστε. Ακολουθείστε τη ροή και μη σας πιάνει ανυπομονησία. Στον οικογενειακό τομέα, ένα αγαπημένο σα3ς πρόσωπο θα πληγωθεί, με αποτέλεσμα να γίνετε κι εσείς κομμάτια. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, ώστε να μπορέσετε να του σταθείτε και να το βοηθήσετε. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να επιβληθείτε στον εαυτό σας με κάθε τρόπο.

ΖΥΓΟΣ
Αρκετά βατή θα είναι η σημερινή μέρα για εσάς τους Ζυγούς κι αν δε σας πιάσει η ανυπομονησία να τα φέρετε όλα εις πέρας γρήγορα ώστε να εξοικονομήσετε και κάποιο χρόνο για την προσωπική σας ευχαρίστηση, θα καταφέρετε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να πραγματοποιήσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Αλλιώς, υπάρχει πιθανότητα με την ένταση που θα σας διακατέχει, το μόνο που θα προκαλέσετε, να είναι καθυστερήσεις. Στον τομέα οικογένεια θα πρέπει να επιστήσετε την προσοχή σας και μην έχετε τη λανθασμένη εντύπωση πως θα πρέπει πρώτα να «φτιάξει η κατάσταση» κι έπειτα να ασχοληθείτε με τα ουσιαστικά πράγματα της ζωής σας, γιατί αυτή η «ευλογημένη» κατά τη γνώμη σας ώρα δε θα ρθει ποτέ. Ζήστε το σήμερα και δώστε την ανάλογη βαρύτητα εκεί που χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μεγάλες αλλαγές προμηνύονται σε σχέση με τα επαγγελματικά σας κι όσο και να το αναβάλλετε λόγω της ανασφάλειάς σας σχετικά με την απόδοσή σας, αν δε θέλετε να παίξετε το ρόλο του χαμένου, αδράξτε την ευκαιρία και προχωρήστε δίχως να σας σταματάει τίποτα. Ξεκαθαρίστε από την αρχή τους όρους και διεκδικείστε αυτά που σας αξίζουν. Μια απογοήτευση που θα νιώσετε σε σχέση με την επικοινωνία σας με το σύντροφό σας, θα είναι παροδική και θα οφείλεται κυρίως στις πλανητικές επιρροές, οπότε μη βιάζεστε να ρίξετε αμέσως το φταίξιμο στον άλλο.. Εξετάστε και τη δική σας συμπεριφορά γιατί το τελευταίο διάστημα μάλλον τά χετε φορτώσει στον κόκορα και τα περιμένετε όλα έτοιμα…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Πρέπει να εγκαταλείψετε τις παλιές τακτικές σας. Η μέρα ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ειδικά αυτά που περιλαμβάνουν ειλικρίνεια. Αν έχετε πει μερικά ψεματάκια, τώρα είναι η ώρα να κάνετε τις απαραίτητες εξομολογήσεις, και να προχωρήσετε στη ζωή με ψηλά το κεφάλι. Οι άλλοι, να είστε σίγουροι, θα δείξουν πολύ περισσότερη κατανόηση απ’ ό,τι φαντάζεστε. Αν σήμερα ξυπνήσει η δημιουργικότητά σας, ακολουθήστε την και αυτοσχεδιάστε! Γράψτε ένα ποίημα, ένα τραγούδι, ζωγραφίστε αυτό που αγαπάτε πιο πολύ στον κόσμο, χορέψτε. Θα ξεδώσετε απολαυστικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές φορές η πρώτη εντύπωση είναι η πιο σωστή και ακριβής. Δε θα συμβεί όμως αυτό σήμερα. Θα συναντήσετε κάποιο καινούργιο άτομο που το ένστικτό σας θα σας πει ότι είναι ανάξιο λόγου. Μην το ακούσετε, γιατί ίσως να χρειαστεί να πάρετε ένα σκληρό μάθημα. Δεν πρέπει να κρίνουμε τους άλλους απ’ το πώς ντύνονται και πώς μιλάνε, αλλά απ’ το τι κάνουν. Αν συγκρουστείτε με ένα άτομο σήμερα, πιθανότατα να είναι κάποιος Ταύρος. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να αδιαφορήσετε (αλλά όχι και πολύ επιδεικτικά).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιος απ’ τους καλούς σας φίλους έχει παράπονα από εσάς. Δεν σας έχει περάσει απ’ το μυαλό, κι αυτό γιατί δεν θελήσατε ποτέ να τον/την πληγώσετε επίτηδες, άρα δεν καταλάβατε ότι πειράχτηκε. Αν δείτε ότι διστάζει να σας μιλήσει για αυτό, αναλάβετε τις ευθύνες σας και κάντε το πρώτο βήμα. Θα σας εκτιμήσει ακόμα περισσότερο. Πολλή μονοτονία έχει πέσει στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια, σήμερα είναι η μέρα να αλλάξετε τη ρουτίνα σας. Αρκεί βέβαια να υπολογίσετε τα ρίσκα και να βεβαιωθείτε ότι ό,τι καινούργιο επιλέγετε δεν σας βλάπτει…

ΙΧΘΥΣ
Η υπομονή είναι μεγάλο προσόν, και σας συμφέρει να την αποκτήσετε, ειδικά αυτήν την περίοδο. Θα σας χρειαστεί ώστε να αντέξετε διάφορες αντιξοότητες που θα σας συμβούν, και θα σχετίζονται με τα οικογενειακά σας. Κάντε ότι δεν καταλαβαίνετε και χαμογελάστε ευγενικά. Η υπομονή σας θα ανταμειφθεί σύντομα, όταν και θα νιώσετε επιτέλους την πρώτη μικρή νίκη. Προσοχή στις σκάλες. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε μια εντυπωσιακή τούμπα με την οποία θα γελάνε όλοι οι περαστικοί. Έχετε το νού σας και γλιτώστε το ρεζίλεμα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...