Τι προβλέπουν τα άστρα για εμάς σήμερα;

Τι προβλέπουν τα άστρα για εμάς σήμερα;
Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Εσείς οι Κριοί εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, με την Σελήνη την Παρασκευή να βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και να ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Το Σαββατοκύριακο θα σκεφτείτε πάνω σε ένα οικονομικό θέμα το οποίο θα είναι αρκετά σημαντικό. Για όσους είστε γεννημένοι μετά τις 11-12 Απριλίου οι ημέρες αυτές είναι εκπληκτικές, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κάποια σημαντικά σχέδιά σας με κάτι απρόσμενα ευνοϊκό να συμβαίνει τώρα! Όμως, αν είστε γεννημένοι τον Μάρτιο, αντιμετωπίζετε μια γενικότερη ένταση σε οικογενειακά θέματα, ενώ θα πρέπει να προσέχετε και για κρυολογήματα ή μικροατυχήματα. Εσείς που έχετε γενέθλια τις πρώτες ημέρες του Απριλίου μπορείτε μόνοι και ανεπηρέαστοι από πλανητικές όψεις να ρυθμίσετε τις υποθέσεις σας.

Ταύρος
Εσείς οι Ταύροι θα πρέπει την Παρασκευή, με την Σελήνη να βρίσκεται στον Ζυγό, να ασχοληθείτε με την εργασία σας, ενώ το Σαββατοκύριακο η προσοχή σας στρέφεται στον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας.Όσοι είστε γεννημένοι τις δυο τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας την Κυριακή θα αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις, καθώς η Σελήνη θα συναντήσει τον ανάδρομο Κρόνο στο απέναντί σας ζώδιο, τον Σκορπιό. Αντίθετα, οι Ταύροι του Απριλίου μπορείτε να μετακινηθείτε, να έχετε επαφές, να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις αν  και οι συζητήσεις αυτές  μπορεί να «καίνε», με τον τρόπο που εκφράζεστε να είναι πολύ ορμητικός. Προσοχή λοιπόν. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 10 Μαΐου η υπερβολή σε συναισθηματικό ή οικονομικό επίπεδο όπως επίσης και οι υπερβολές στο φαγητό, στη διασκέδαση, ή σε οτιδήποτε τέλος πάντων έχει σχέση με τα απλά καθημερινά πράγματα σας φορτίζει.

Δίδυμοι
Δίδυμοι μου, με τον κυβερνήτη σας Ερμή να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, θα έχετε ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι  γύρω στις 3-5 Ιουνίου. Τα οικονομικά σας αρχίζουν να κινούνται.Την Παρασκευή, με την Σελήνη στον Ζυγό μπορείτε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ το Σαββατοκύριακο θα σας απασχολήσει ο εργασιακός σας χώρος, ίσως ακόμη και ένα θέμα υγείας. Να είστε προσεκτικοί. Για όσους έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Ιουνίου η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας. Επωφεληθείτε από γεγονότα της καθημερινότητάς σας, ενώ θα έχετε μικρές και ευχάριστες μετακινήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μέχρι τον Ιούλιο τα έξοδά σας θα είναι πολλά, προσοχή λοιπόν.

Καρκίνος
Για εσάς τους Καρκίνους, το Σαββατοκύριακο αυτό η παρουσία της Σελήνης στον Σκορπιό δείχνει ότι η συναισθηματική σας ζωή θα είναι ιδιαίτερα καλή, αφιερώστε λοιπόν τις ημέρες αυτές στα αγαπημένα σας πρόσωπα! Όσοι είστε γεννημένοι στις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας είστε πολύ δραστήριοι, ασχολείστε με ένα επαγγελματικό σας θέμα, θα πρέπει όμως να αποφύγετε τις εντάσεις και να μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Αν έχετε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες  του ζωδίου σας, το διάστημα αυτό παίρνετε σοβαρές και σημαντικές αποφάσεις, με τον Κρόνο να σταθεροποιεί τα σχέδιά σας.  Βέβαια, όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 11-12 Ιουλίου να γνωρίζετε ότι υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποιες αλλαγές οι οποίες μπορεί να είναι και ευχάριστες. Γενικότερα πάντως, είστε σε μια περίοδο που θέλετε να αποτινάξετε πολλά από πάνω σας.

Λέων
Για εσάς τους Λέοντες ήρθε η στιγμή της περισυλλογής, με πολλά πράγματα να απασχολούν τις σκέψεις σας, ενώ δεν αποκλείονται οι μυστικές επαφές ή οι μυστικές συνεργασίες. Το Σαββατοκύριακο αυτό  έρχεται στο προσκήνιο ένα οικογενειακό θέμα. Υπάρχει ένα παρασκήνιο το οποίο κινείται πυρετωδώς εις βάρος σας, οι φίλοι σας όμως είναι κοντά σας και σας στηρίζουν. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 10 Αυγούστου βρίσκεστε σε μια απίθανη φάση, με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες να υπάρχουν γύρω σας! Οι όψεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Δία από το ζώδιό σας με τον Ουρανό στον Κριό φέρνουν κάποιες απρόβλεπτες αλλαγές που θα είναι θεαματικές.

Παρθένος
Με τον Άρη να βρίσκεται πλέον στον Καρκίνο, εσείς οι Παρθένοι, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, μπορείτε να κάνετε ένα νέο και σημαντικό ξεκίνημα στους στόχους σας, ενώ θα έχετε και την στήριξη των φίλων σας. Την Παρασκευή, η Σελήνη στον Ζυγό σας επιλύει κάποια οικονομικά σας θέματα. Γενικότερα μπορεί να σας απασχολήσει ένα οικονομικό θέμα. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολλές μετακινήσεις, ή θα έρθετε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Πλησιάζει ο καιρός που όσα σκέφτεστε τώρα μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Ζυγός
Εσείς οι Ζυγοί μπορείτε την Παρασκευή, με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, να ρυθμίσετε  τα επαγγελματικά σας θέματα, αν και υπάρχει ένταση για όσους είστε γεννημένοι τον Σεπτέμβριο. Αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με πρόσωπα κύρους, προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο όπως και τον  τον τρόπο που οδηγείτε. Πολλοί από εσάς θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ή εσείς οι ίδιοι θα ταξιδέψετε. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Οκτωβρίου βρίσκεστε σε μια μοναδική φάση, μετά από μια σημαντική αλλαγή, ίσως στην συναισθηματική ίσως και στην κοινωνική σας ζωή, έρχεται κάτι θεαματικό.

Σκορπιός
Για τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί Οκτώβριο τώρα είναι περίοδος δράσης, με την Σελήνη το Σάββατο στο δικό σας ζώδιο να ικανοποιεί τις επιθυμίες σας  σε θέματα ταξιδιών, μετακινήσεων, σπουδών, ακόμη και σε κάποια νομικά ή διαδικαστικά θέματα. Οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό σας τομέα ευνοείται, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι μετράτε καλά  τα δεδομένα. Όσοι είστε γεννημένοι την τελευταία ημέρα του ζωδίου σας μπορεί την Κυριακή να κληθείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις αλλά και να βοηθήσετε πρόσωπα του περιβάλλοντός σας.

Τοξότης
Με τον Άρη να μην βρίσκεται πια απέναντί σας έχουν αλλάξει τα πράγματα για εσάς τους Τοξότες, ενώ την Παρασκευή μπορείτε να δείτε φίλους και να διασκεδάσετε μαζί τους. Ένα οικονομικό, κληρονομικό ή φορολογικό ζήτημα σας απασχολεί άμεσα, ενώ μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο θέματα υγείας κάποιων δικών σας ανθρώπων. Αυτό τον καιρό έχετε άγχος για ένα οικονομικό θέμα, υπάρχουν όμως πολλά και θεαματικά γεγονότα, ειδικά για όσους έχετε γενέθλια μετά τις 10-12 Δεκεμβρίου. Την Κυριακή υποδέχεστε τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο.

Αιγόκερως
Εσείς οι Αιγόκεροι την Παρασκευή θα έχετε επαγγελματικά ή  κοινωνικά θέματα,  ενώ το Σαββατοκύριακο θα ασχοληθείτε με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.  Η παρουσία του  Άρη απέναντι από το δικό σας δημιουργεί ένταση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, προσπαθήστε να την ξεπεράσετε. Οποιαδήποτε θέματα έχουν σχέση με την εργασία σας επιλύονται, ενώ ένα οικονομικό θέμα  φαίνεται ότι διευθετείτα.

Υδροχόος
Εσείς οι Υδροχόοι  μπορείτε την Παρασκευή να ρυθμίσετε θέματα που έχουν σχέση με τα ταξίδια ή με τα μελλοντικά σας σχέδια γενικότερα, το Σαββατοκύριακο όμως  θα σας απασχολήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ειδικά την Κυριακή, όσοι είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας έχετε μπροστά μας μια εικόνα η οποία ίσως είναι λίγο πιεστική και δύσκολή. Γενικότερα όμως οι σχέσεις και οι συνεργασίες ευνοούνται, όπως επίσης και τα οικονομικά σας.

Ιχθείς
Εσείς οι Ιχθύς, ειδικά αν είστε γεννημένοι τον Φεβρουάριο, είστε γενικά πολύ δραστήριοι, οι σχέσεις σας με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο φαίνεται να βελτιώνονται, ενώ σε θέματα που έχουν σχέση με τον χώρο της εργασίας, ίσως ακόμη και της υγείας σας,  θα έχετε πολλές απολαβές. Όσοι έχετε γενέθλια τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας  θα δείτε τα σχέδιά σας να σταθεροποιούνται, με αυτό το δίμηνο τρίμηνο που διανύουμε να είναι μοναδικά ευνοϊκό για αυτά.

Πηγή: Τα ζώδια της Κυριακής 28 Ιουνίου | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/214202/ta-zodia-tis-kyriakis-28-ioynioy#ixzz3eKyDay00



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...