Τον Δεκέμβριο θα συμψηφιστούν οι εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ

Τον Δεκέμβριο θα συμψηφιστούν οι εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ
Συνέχεια στο σίριαλ – Ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καλούνται να καταβάλλουν χωρίς εκπτώσεις τις δόσεις για τρεις μήνες αλλά από την τέταρτη δόση και μετά θα πληρώνουν πολύ λιγότερα γιατί θα αφαιρεθούν τα επιπλέον ποσά που κατέβαλαν

Και νέες διευκρινίσεις για τον ΕΝΦΙΑ δίνουν από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Μετά από 45 μέρες αναζήτησης λύσεων στο χάος που έχει ανακύψει, πληροφορίες από τη ΓΓΔΕ ανέφεραν πως ο συμψηφισμός των εκπτώσεων που προβλέπονται πό τον ΕΝΦΙΑ (για χαμηλά εισοδήματα, τρίτεκνους- πολύτεκνους, αναπήρους, μη ηλεκτροδοτούμενα κλπ) θα γίνει στο τέλος Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως ευπαθείς κοινωνικές ομάδες καλούνται να καταβάλλουν χωρίς εκπτώσεις τις δόσεις για τρεις μήνες (Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο) αλλά από την τέταρτη δόση και μετά θα πληρώνουν πολύ λιγότερα γιατί θα αφαιρεθούν τα επιπλέον ποσά που κατέβαλαν με τις τρεις πρώτες «φουσκωμένες» δόσεις.

Την ίδια περίοδο, στα τέλη Δεκεμβρίου, εκτιμάται πως θα γίνουν και οι αλλαγές στις δόσεις για όσους κάνουν τροποποιητικές (διορθωτικές) δηλώσεις στοιχείων ακινήτων Ε9 για τον ΕΝΦΙΑ του 2014.

OIKONOMIA



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...