Τουριστικό γραφείο «μαϊμού» υποσχόταν ανύπαρκτα ταξίδια

Τουριστικό γραφείο «μαϊμού» υποσχόταν ανύπαρκτα ταξίδια

Τουλάχιστον 12 πολίτες έπεσαν θύματα της απάτης ενός τουριστικού γραφείου «μαϊμού» στην περιοχή του Βόλου, που έπαιρνε χρήματα για αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχεία αλλά… «ξεχνούσε» να πραγματοποιήσει τις κρατήσεις.

Πρωταγωνίστριες της κομπίνας είναι δύο γυναίκες, ηλικίας 41 και 32 ετών, που από τον περασμένο Μάρτιο είχαν συστήσει ιδιωτική εταιρεία στο Βόλο, με σκοπό την παροχή τουριστικών υπηρεσιών και την εκμετάλλευση τουριστικού πρακτορείου.

Κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου έως τέλη Ιουνίου του τρέχοντος έτους, με το πρόσχημα είτε της έκδοσης αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, είτε της κράτησης δωματίων ξενοδοχείων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, κατάφεραν να αποσπάσουν το συνολικό χρηματικό ποσό των 7.800 ευρώ από τουλάχιστον δώδεκα ανθρώπους, υποσχόμενες ψευδώς ότι θα προβούν στις συμφωνηθείσες κρατήσεις, αποκομίζοντας έτσι παράνομο περιουσιακό όφελος.

Η σχηματισθείσα σε βάρος των γυναικών δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση κάνει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοιες περιπτώσεις απάτης συνεχίζονται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...