Τουρκία: Ανθρακωρύχος παγιδευμένος κάτω από τη γη έμαθε ότι έγινε πατέρας!

Τουρκία: Ανθρακωρύχος παγιδευμένος κάτω από τη γη έμαθε ότι έγινε πατέρας!
Ένα αγοράκι έφερε στον κόσμο η σύζυγος ενός από τους 18 παγιδευμένους ανθρακωρύχους στην επαρχία Καραμάν της νότιας Τουρκίας
Μόλις λίγες ώρες μετά το ατύχημα σε ανθρακωρυχείο από κατάρρευση στοάς στην επαρχία Καραμάν της νότιας Τουρκίας, που είχε ως αποτέλεσμα να παγιδευτούν 18 ανθρακωρύχοι, η σύζυγος του ενός από αυτούς έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Hurriyet, ο ανθρακωρύχος Hüseyin Gültekin, που είναι ένα χρόνο παντρεμένος, απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 28 Οκτωβρίου, λίγες ώρες αφότου ο ίδιος, μαζί με άλλους 17 συναδέλφους του, εγκλωβίστηκαν κάτω από τη γη.

Ο πατέρας του άτυχου ανθρακωρύχου δήλωσε στον τουρκικό Τύπο ότι δεν έχει ούτε τη δύναμη να πάρει το νεογέννητο εγγόνι του στην αγκαλιά του και συμπλήρωσε ότι προσεύχεται για τη σωτηρία του γιου του.

Από την ίδια οικογένεια, εκτός από τον Hüseyin Gültekin, έχει παγιδευτεί στα βάθη του ανθρακωρυχείου και ο αδελφός της συζύγου του.

Οι προσπάθειες απάντλησης των υδάτων από το εσωτερικό του ανθρακωρυχείου συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα, αλλά, προς το παρόν, δεν έχει γίνει εφικτό να υπάρξει επικοινωνία με τους εγκλωβισμένους εργάτες.

Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Taner Yıldız, δήλωσε σήμερα ότι οι ελπίδες για να βρεθούν σώοι οι 18 ανθρακωρύχοι εξανεμίζονται, καθώς βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη ημέρα των προσπαθειών διάσωσης.

Ο Τούρκος υπουργός συμπλήρωσε ότι δεν είναι μόνο οι περίπου δέκα τόνοι νερού που ευθύνονται για το ατύχημα, αλλά και οι μεγάλες ποσότητες λάσπης και αποβλήτων.

ΔΙΕΘΝΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...