Τούρκοι κομματιάζουν και καίνε αμερικανικά δολάρια

Τούρκοι κομματιάζουν και καίνε αμερικανικά δολάρια

Στα άκρα φτάνει η αντιπαράθεση Ηνωμένων Πολιτειών και Τουρκίας με φόντο την κράτηση του Πάατορα Μπράνσον από την Τουρκία, η οποία πυροδότησε μία σειρά από κυρώσεις εκ μέρους των ΗΠΑ.

Τη στιγμή που ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωνε ότι η Τουρκία δεν παραδόθηκε και δεν θα παραδοθεί, κάνοντας λόγο για «οικονομικό πραξικόπημα» των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας, Τούρκοι πολίτες έκαιγαν και κομμάτιαζαν δολάρια δημοσίως, προκειμένου να εκφράσουν την αγανάκτησή τους κατά της τακτικής που ακολουθεί απέναντι στη χώρα τους η Ουάσιγκτον.

Βίντεο που «ανέβηκαν» στα social media δείχνουν Τούρκους πολίτες να βάζουν φωτιά και να καίνε αμερικανικά δολάρια, ενώ σε άλλο βίντεο, ένας άντρας έχει πάρει μία σπάθα και κομματιάζει με μανία δολάρια.

Εκτός από τα αμερικανικά δολάρια, οι Τούρκοι πολίτες καταστρέφουν αμερικανικά προϊόντα και ιδιαίτερα ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και κινητά τηλέφωνα, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι στην πυρά έχουν μπει και τα αμερικανικής προέλευσης ρούχα και παπούτσια.
 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOSMOS/340269-Toyrkoi-kommatiazoyn-kai-kaine-amerikanika-dolaria ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...