Το Αυστραλιανό Όπεν κατέκτησε η Βοζνιάκι

Το Αυστραλιανό Όπεν κατέκτησε η Βοζνιάκι

Βοζνιάκι

Η Καρολίνε Βοζνιάκι, η οποία κατέκτησε το τρόπαιο στο Όπεν Αυστραλίας, το οποίο είναι το πρώτο από τα τέσσερα Grand Slam της χρονιάς, πανηγυρίζει τον πρώτο τίτλο της καριέρας της σε τουρνουά Grand Slam. Η τενίστρια από τη Δανία αντιμετώπισε στον τελικό τη Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ και πήρε το πρώτο σετ με 7-6 (7-2 στο τάι-μπρέικ). Η Χάλεπ πήρε το δεύτερο σετ με 6-3 και ισοφάρισε, με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στο τρίτο. Εκεί η 27χρονη Βοζνιάκι επικράτησε με 6-4 και κατέκτησε το τρόπαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σημερινός ήταν ο τρίτος τελικός στην καριέρα της Βοζνιάκι σε τουρνουά Grand Slam, ύστερα από τους δύο χαμένους τελικούς της στο US Open (2009, 2014). Η κατάκτηση του τροπαίου στο Όπεν Αυστραλίας θα επιτρέψει στη Βοζνιάκι να «σκαρφαλώσει» στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, η νέα… έκδοση της οποίας θα ανακοινωθεί αύριο (28/1).

Από την πλευρά της, η Σιμόνα Χάλεπ ηττήθηκε για τρίτη φορά στην καριέρα της σε τελικό τουρνουά Grand Slam, καθώς προηγήθηκαν δύο χαμένοι τελικοί της στο Roland Garros (2014, 2017).

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/319180-To-Aystraliano-Open-katektese-e-Bozniaki ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...