Το ΠΑΣΟΚ παρακαλάει Παπανδρέου και Σημίτη για …δήλωση στήριξης!

Το ΠΑΣΟΚ παρακαλάει Παπανδρέου και Σημίτη για ...δήλωση στήριξης!
Τι απαντούν οι πρώην πρωθυπουργοί;

Μηνύματα συσπείρωσης και ενωτικό κάλεσμα, ώστε να αποδείξει η Δημοκρατική παράταξη πως έχει πολιτικές αντοχές ακόμη και κάτω από αντίξοες πολιτικές συνθήκες απέστειλε από τη χθεσινή κεντρική προεκλογική ομιλία στο Μουσείο Μπενάκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, που είδε με ικανοποίηση στελέχη, που είχαν αρκετό καιρό να εμφανιστούν σε πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος, όπως η Βάσω Παπανδρέου, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Κώστας Λαλιώτης και ο Γιώργος Ανωμερίτης, να δίνουν το «παρών».

Μεγάλοι απόντες από την εκδήλωση οι δύο πρώην πρωθυπουργοί και πρόεδροι του Κινήματος, Κώστας Σημίτης και Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώτος είχε χθες την ονομαστική του εορτή και σύμφωνα με πληροφορίες δείπνησε σε στενό οικογενειακό κύκλο. Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Σημίτη, ο πρώην πρωθυπουργός, που υποστηρίζει τις προσπάθειες συνένωσης της Κεντροαριστεράς, δεν προτίθεται να προβεί σε κάποια δήλωση πριν από τις Ευρωεκλογές.

Σε τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Γιώργος Παπανδρέου ενημέρωσε τον Ευάγγελο Βενιζέλο πως δεν θα μπορούσε να παραστεί στη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση, ωστόσο, τόνισε πως θα βρει τον τρόπο να δημοσιοποιήσει τη στήριξη του προς την παράταξη. Συμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί κατά πόσον ο κύριος Παπανδρέου θα θελήσει να προβεί σε γραπτή δήλωση να μιλήσει αφού έχει ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα την Κυριακή το πρωί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, στενοί του συνεργάτες προϊδεάζουν πως η δήλωσή του δεν θα διαφέρει ουσιωδώς από τις προηγούμενες τοποθετήσεις του, δηλαδή θα στηρίζει τις προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής παράταξης, χωρίς να αναφέρεται στην Ελιά.

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...