Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Στην Τήλο ο Αλέξης Τσίπρας

Σε νησιά θα περάσουν το Πάσχα Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο νησί της Τήλου θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την οικογένειά του. Ο πρωθυπουργός μετέβη την Πέμπτη το μεσημέρι στο νησί με πλωτό του Λιμενικού Σώματος από την Ρόδο, όπου έφτασε με αεροπλάνο, και πρόκειται να παραμείνει στο νησί και τις επόμενες μέρες. Ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης θα παραμείνει τις μέρες του Πάσχα στην Αθήνα, ενώ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρεθεί στην Καλαμάτα.

Στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στην Τήνο θα βρεθεί τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένειά του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου επέλεξε για τη Μεγάλη Εβδομάδα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

Σε συγγενικό της σπίτι στην Αργολίδα θα περάσει το Πάσχα η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά. Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί στη γενέτειρά του, το χωριό Δραπανιάς Χανίων. Ο γ.γ. της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας θα βρίσκεται στην Ομβριακή Δομοκού, Φθιώτιδας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα επισκεφθεί τη Λαμία και την Κατερίνη.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/327690-To-Pascha-ton-politikon-archegon ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...