Το Ποτάμι: Απόψε στο Κερατσίνι η παρουσίαση των υποψηφίων για την Ευρωβουλή

Το Ποτάμι: Απόψε στο Κερατσίνι η παρουσίαση των υποψηφίων για την Ευρωβουλή
Εκδήλωση τη Δευτέρα, στις 7:30 μ.μ., πραγματοποιεί Το Ποτάμι, όπου ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παρουσιάσει τους 42 υποψηφίους για την Ευρωβουλή.
Η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο Χαραυγής, στην πλατεία Πόντου του δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

Στο μεταξύ ο Σταύρος Θεοδωράκης βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στον Βόλο. Στην παραλία κοντά στο πάρκο του Αγίου Κωνσταντίνου υποδέχτηκαν εκατοντάδες πολίτες του Βόλου τον Σταύρο Θεοδωράκη ο οποίος επισκέφθηκε νωρίς το μεσημέρι την πόλη προκειμένου να συνομιλήσει με φίλους και εθελοντές του Ποταμιού. Μαζί του ήταν και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κώστας Αργυρός, Δημήτρης Κουρέτας και Γιώργος Μπάλλας. Ο Σταύρος Θεοδωράκης δέχτηκε ερωτήματα, άκουσε προβληματισμούς και συζήτησε για περισσότερο από μια ώρα με τους 400 και πλέον παρευρισκομένους, η συγκέντρωση όμως διακόπηκε με μια ξαφνική μπόρα

Στο ερώτημα αν το Ποτάμι θα συγκρουστεί με τα συμφέροντα που λυμαίνονται την χώρα, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε λέγοντας ανάμεσα σε άλλα: Η χώρα είναι δέσμια ενός μικρού αλλά κι ενός μεγάλου παρασιτισμού. Από τη μία έχουμε τη δεξιά η οποία διατείνεται ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι μόνο οι συντεχνίες και ο μικροπαρασιτισμός και από την άλλη έχουμε την αριστερά που λέει ότι το πρόβλημα της χώρας είναι τα μεγάλα συμφέροντα, τα οποία θα πρέπει να πολεμηθούν και να αντικατασταθούν με κάποια άλλα μεγάλα συμφέροντα. Υπάρχουν όντως άνθρωποι των ΜΜΕ, εργολάβοι, επιχειρηματίες που θεωρούν την χώρα τσιφλίκι τους και θεωρούν τους πολιτικούς υπαλλήλους τους. Εμείς λέμε ξεκάθαρα. Όχι στον μικρό παρασιτισμό, όχι στις συντεχνίες που φωνάζουν στο αφτί του ηγέτη αλλά όχι και στα μεγάλα συμφέροντα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...