Το ΣΕΠΕ εντόπισε και άλλο εργοδότη, που ζήτησε πίσω το Δώρο Χριστουγέννων!

Το ΣΕΠΕ εντόπισε και άλλο εργοδότη, που ζήτησε πίσω το Δώρο Χριστουγέννων!

Στα δίχτυα των αρχών εργοδότης από το Ναύπλιο που απαίτησε επιστροφή του Δώρου Χριστουγέννων!  Όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας, το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, εντόπισε εργοδότη καταστήματος εστίασης στο Ναύπλιο ο οποίος απαίτησε από εργαζόμενο την επιστροφή του δώρου Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με το ΣΕΠΕ, ο εργαζόμενος κατήγγειλε στο ΣΕΠΕ ότι ο εργοδότης του απαίτησε να του επιστραφεί το δώρο Χριστουγέννων, το οποίο είχε καταβάλει μέσω τραπέζης.

Στη συνέχεια και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, ο εργαζόμενος παρέδωσε στον εργοδότη προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Η υπόθεση διαβιβάστηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, προκειμένου να διερευνηθούν οι ποινικές ευθύνες του εργοδότη. 

Με αφορμή αυτό το περιστατικό, το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης επαναλαμβάνει ότι η τήρηση της νομιμότητας στους χώρους δουλειάς και η προστασία των εργαζομένων από φαινόμενα αυθαιρεσίας αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/318045-To-SEPE-entopise-kai-allo-ergodote-poy-zetese-piso-to-Doro-CHristoygennon ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...